10 ember, aki látszólag megsértette a genetika minden törvényét

Minden ember különleges a maga módján, de vannak emberek, akik egy kicsit még különlegesebbek, mint a többiek. Vannak emberek, akik egyenesen annyira, hogy a furcsa testi adottságaikkal még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerültek.

Mehmet Özyürek

Mehmet Özyürek a leghosszabb orrú embere a világon. 2010-ben a maga különleges, 8,8 centiméter hosszú orrával került be a rekordok könyvébe, ami talán így olvasva nem tűnik olyan soknak, de hidd el nekünk, az.

You Jianxia

You Jianxia a világ leghosszabb szempillájának tulajdonosa. Körülbelül 12 centiméter hosszú neki, és folyamatosan növekszik.

Svetlana Pankratova

Az orosz kosárlabdajátékos, Svetlana Pankratova a világ leghosszabb lábai címet nyerte el a Guinness Rekordok könyvében. 2003-ban a maga különleges, 132 centiméter hosszú lábaival került be a könyvbe.

Jeison Orlando Rodriguez Hernandez

Jeison Orlando Rodriguez Hernandez magassága önmagában különleges, de van, ami még különlegesebb: a lába. Lábfeje 40,6 centiméter hosszú, ami az általunk használt európai rendszerben egy meghatározhatatlan számú cipőnek felel meg, de bőven 50-es méret fölött van.

Sajjad Gharibi

Ha azt hiszed, hogy csak a filmekben létezik Hulk-kaliberű karakter, akkor nagyot tévedsz. Az iráni testépítő, Sajjad Gharibi pont ilyen testfelépítéssel rendelkezik. Hatalmas és félelmetes.

Jyoti Amge

A Guinness Rekordok könyve szerint az indiai színésznő, Jyoti Amge a legkisebb nő a világon. 63 centiméter magas, súlya 5 kiló. Nem, ő nem egy kisgyermek: valójában 26 éves.

Sultan Kösen

Sultan Kösen a maga 251 centiméteres magasságával jelenleg a legmagasabb ember a világon.

Jeff Dabe

Képzeld el, hogy szkanderezned kell a Minnesota-i férfivel, Jeff Dabe-el. Valószínűleg nem lenne jó vége, a férfi ugyanis Popeye-hez hasonló kezekkel rendelkezik.

Maxwell Day

Maxwell Day azzal került be a Guinness Rekordok könyvébe, hogy hihetetlen mértékben képes forgatni a lábfejeit. Jobb lábát 157 °-kal, bal lábát 143 °-kal képes elforgatni.

Wim Hof

A holland férfit, Wim Hof-fot egyáltalán nem zavarja a szélsőséges hideg. A férfi akár a jéghideg hóban is képes lenne elaludni, köszönhetően annak a különleges képességének, hogy nem érzi a hideget.

betöltés...