Így befolyásolja életed a számmisztika: számítsd ki neved alapján a numerológiai számod!

Nevünk energetikai rezgése sokat elárulhat személyiségünkről is. Az alábbi táblázatból válaszd ki a neved betűinek megfelelő számjegyeket, add össze azokat, mindaddig, amíg egyjegyű számot nem kapsz eredményül.

Például: Kovács Klára: 2+6+4+1+3+1+2+3+1+9+1=33. A 33-at is addig adjuk össze, míg egyjegyű számot nem kapunk: 3+3=6.

Tehát a személyiségéhez tartozó számjegy a 6-os.

1. számjegy!

Az 1-es számjegy a vezető egyéniséget, a magabiztosságot szimbolizálja, és egy nagyon erős rezgéssel rendelkezik. Ez a számjegy a Nap energiája alatt van.

Pozitív kulcsszavai: függetlenség, kreativitás, eredetiség, ambíció, magabiztosság.

Negatív kulcsszavai: arrogancia, makacsság, türelmetlenség, és egoizmus.

A szerelemben: Akik ehhez a számjegyhez tartoznak, minden bizonnyal könnyen megteszik az első lépéseket. Számukra nagyon fontos a szerelem, de ugyanakkor hajlamosak arra, hogy saját szükségleteiket helyezzék előnybe. Nyitottak a kísérletezésekre, viszont hamar eluralkodik rajtuk az unalom, ezért partnerük állandó jelleggel fenn kell tartsa érdeklődésüket.

2. számjegy!

A 2-es számjegy a tárgyaló típus, aki szereti, ha béke van körülötte. Ez a számjegy ugyanis a harmóniát szimbolizálja. Nagyon gyengéd, figyelmes, hiszen energetikai rezgését a Hold befolyásolja. A szerelemben ők azok, akik az érzelmi stabilitást biztosítják a partnerük számára. Kiegyensúlyozottak és mindig készek a kompromisszumra a békesség érdekében.

Pozitív kulcsszavai: harmonikus, figyelmes, gyengéd.

Negatív kulcsszavai: túl érzelmesek.

3. számjegy!

A 3-as számjegy barátságos és túlárad belőle az energia. Jóságos, optimista, kiváló humorérzékkel rendelkezik és szereti élvezni az életet. Vezércsillaga a Jupiter.

Pozitív kulcsszavai: barátságos, pozitív, kalandvágyó, kifejező és kedélyes.

Negatív kulcsszavai: extravagáns, felületes, szétszórt.

A szerelemben energikusak, mindig készek a kísérletezésre, minden szempontból. Ha kapcsolatban is vannak, szükségük van bizonyos fokú szabadságra, és arra, hogy mindig a figyelem középpontjában lehessenek. Ha korlátozzuk a szabadságukat, akkor nyugtalanok és boldogtalanok lesznek.

4. számjegy!

A 4-es számjegy a dolgozó számjegye. Praktikus alkat és rendkívül türelmes, megbízható és segítőkész, akit az Uránusz vezet.

Pozitív kulcsszavai: megbízható, kiegyensúlyozott.

Negatív kulcsszavai: makacs, szűk látókörű.

A szerelemben kissé ellentmondásos. Szüksége van úgy a stabilitásra, mint az összetűzésre a szerelmi életben. Nagyon érzelmesekké és frusztráltakká válhatnak, ha béklyóba verik őket. A párjuk iránt azonban minden esetben lojálisak.

5. számjegy!

Az 5-ös számjegy a szerelem számjegye, és az értelem rezgését hordozza magában. Ők az ötletek emberei, akik szeretik a változatosságot és minden helyzethez képesek alkalmazkodni. Vezetőjük a Merkúr.

Pozitív kulcsszavai: alkalmazkodó képesség, szabadság szeretete, romantika, szerelem, rugalmasság és kíváncsiság.

Negatív kulcsszavai: felelőtlenség, következetlenség.

A szerelem tekintetében nagyon vonzóak a másik nem számára. Szeretnek kísérletezni, és tovább menni, ha valaki vonzó számukra. Hogy boldogak lehessenek, szükségük van a változásra, és a választás lehetőségére. Könnyen alkalmazkodnak a hullámvölgyekhez, de ha nincsenek motiválva, könnyen beadják a derekukat. Ahhoz, hogy egy ilyen személyt meghódítsunk, rengeteg képzelőerőre van szükség.

6. számjegy!

Az 6-os számjegy szereti a békét. Nagyon tud szeretni, és harmonikus alkat, akit a Vénusz befolyásol.

Pozitív kulcsszavai: együtt érző, stabil, és házias.

Negatív kulcsszavai: felületes, féltékeny, birtokló, és ellenáll a változásoknak.

A szerelemben mindent megtesznek a családjukért, és a szeretteikért. Harmóniát sugároznak a körülöttük lévők számára. Minden vágyuk a béke, a nyugalom. Egyes helyzetekben készen állnak egy kisebb hazugságra is.

7. számjegy!

Az 7-es számjegy a gondolkodó és a spiritualitás számjegye. Ezek a személyek nem vonzódnak az anyagiakhoz, számukra ez nem jelent értéket. Nagyon hallgatagok és befele fordultak, akik a Neptun hatását élvezik.

Pozitív kulcsszavai: szokatlan, befele forduló, intuitív, értelmes.

Negatív kulcsszavai: melankolikus, nehezen elérhető.

A szerelemben nehezen lehet elnyerni a szívét és ugyanilyen nehéz megérteni őt. Spirituális beállítottságuk és az anyagiak figyelmen kívül hagyása érdekessé teszik őket. Intuitív partnerek és hűségesek, készek mély érzelmekre és romantikára. Igényeik azonban a szerelem terén igen nagyok, ezért sokszor éri csalódás őket.

8. számjegy!

A 8-as számjegy a menedzser alkat, aki erős, sikeres és a Szaturnusz a vezetője.

Pozitív kulcsszavai: ambíciós, üzleti érzékkel megáldott, praktikus, vezető egyéniség, sikeres, merész.

Negatív kulcsszavai: anyagias.

A szerelemben a felelősségtudat jellemzi, de sok esetben úgy tekint a kapcsolatára, mint egy üzletre, és nem jellemzi őt a romantika. Praktikus alkat, aki szereti az egyedüllétet. Kapcsolataiban stabilitást és biztonságot garantál a partner számára.

9. számjegy!

A 9-es számjegy maga a tanító, aki toleráns és empatikus. A Mars energiája vezeti őt.

Pozitív kulcsszavai: emberség, tolerancia, aktivitás.

Negatív kulcsszavai: érzelmes, nyugtalan, morcos.

A szerelemben nagyon beleéli magát és ki is mutatja ezt partnere számára. Olykor képes a partner gondjainak is a megoldására. Ha provokáljuk őket, akkor robbanó vulkánná válnak, és rendkívül zsémbesek tudnak lenni, amikor valami nem tetszik számukra.

betöltés...