10 dolog amire a férfinak figyelnie kell mielőtt eljegyezné a párját

Ismert sztereotípia miszerint a férfi elsősorban a nő szép megjelenését, testét és engedelmességét értékeli. De ha a férfi hosszú távú kapcsolatot szeretne, akkor teljesen különböző tulajdonságokra is odafigyel.

1. Egyenesség
Senki sem gondolatolvasó. Gyorsabb és egyszerűbb ha mihamarabb elmondod mi bánt. Segít elkerülni a további konfliktusokat.

2. Egyszerűség
Senki sem szereti a drámakirálynőket. Rettentő unalmas tud lenni amikor minden apróságot felfújnak és hatalmas problémaként nyafognak miatta.

3. Függetlenség
Természetesen minden ember meg akarja védeni szeretteit, és gondoskodni róla. De a függőség és az egyszerű döntések meghozatalának képtelensége csak a gyerekek számára természetes. Egy férfi nem a nő személyes bébiszittere.

4. Kész meghallgatni téged
A férfiak nem nyílnak meg túl gyakran, de ha igen jól esik nekik, ha a nő meghallgatja őket.

5. Empátia
Egyesek szerint ez a tulajdonság zavaró. De ha egy nő készen áll a szimpatizációra, szívélyesebb lesz. Párja úgy érzi majd, hogy mindig támogatja őt.

6. Kedvesség
Senki sem szereti a rosszindulatú embereket. Azokból akikből árad a jóság nagyon vonzóak lehetnek.

7. Önbizalom
Az önbizalom fontosabb mint a megjelenés. Ha egy nő lenyűgözőnek érzi magát valószínűleg a többiek is így gondolják majd.

8. Hűség
Az örökkévalóságig lehetne vitázni arról, hogy az ember alapvetően hűséges-e vagy sem. Azt viszont tudjuk, hogy senki sem szeretné ha megcsalnák. A férfi olyan nőt keres akivel az életét leélheti és az összetört szív igazán sosem gyógyul be.

9. Humorérzék
Ha érted a viccet és tudsz viccelődni valószínűleg egy erős személyiség vagy. Egyébként is jobb az élet humoros emberek között.

10. Intelligencia
Ez a tulajdonság az egyik legfontosabb a stabil kapcsolatokhoz. Senki nem akarja kényelmetlenül érezni magát a partnerük ostobasága miatt. Azok a férfiak, akik azt mondják, hogy a nőnek nem kell intelligensnek lennie, hazudnak.

Nos mit gondolsz? Tényleg ezek a legfontosabbak? Esetleg elhagytunk valamit? Írd meg a véleményedet kommentben.

betöltés...