A lábaid formája képes elárulni, hogy milyen személyiségjegyek dominálnak benned

Azt tudtuk, hogy a tenyerünk vonalai el tudják árulni, milyen élet vár ránk, milyen személyiségjegyek uralkodnak bennünk, viszont arról sejtésünk sem volt, hogy még a lábaink formája is árulkodóak lehetnek. Ám Jane Sheehan reflexológus meg van róla győződve, hogy a lábaink formája igen érdekes információkat tudnak rólunk mondani. Aki egy kicsit is ért a lábakhoz, könnyűszerrel rájöhet, hogy az adott illetőnek milyen jó és rossz tulajdonságai vannak.

Nyilván sok lábformát kell, ahhoz tanulmányozni, hogy képesek legyünk megmondani mely személyiségjegyek dominálnak az adott illetőben, viszont annak érdekben, hogy megkönnyítsük a helyzetet elhoztunk egy cikket, ami számba vesz néhány lábformát. Nézd meg a lábadat és válaszd ki a négy közül, hogy neked melyikre hasonlít jobban.

“A” típusú láb

Ezt a fajta lábat nevezik “római” lábnak, mert a nagy és a két középső lábujjak egyforma hosszúak. Ha ilyen lábad van, akkor nyitott személyiségű, barátságos és karizmatikus ember vagy, aki szeret a középpontban lenni. Ha megbántanak, akkor elég hosszú ideig tudod tartani a haragot. Szeretsz utazni, új helyeket és kultúrákat megismerni. A munkádban elég sikeresnek mondhatod magad, és a szerelemben is nagyon szenvedélyes vagy.

“B” típusú láb

Ezt a lábat “négyzet” alakú lábnak nevezik, mert mind az öt ujj nagyjából egyforma hosszú. Ha ilyen lábbal rendelkezel, akkor csendes, visszahúzódó jellem vagy, emiatt bölcsnek és értelmesnek tartanak téged. Szereted többször átgondolni a dolgokat mielőtt döntést hozol, viszont néha nem tudod kontrollálni az érzelmeidet és aszerint cselekszel. Megbízható személyiség vagy, aki mindig segít a barátain, és szereted, ha a dolgok úgy mennek, ahogyan azt elképzelted.

“C” típusú láb

Ez az úgynevezett “görög” láb. Azért kapta ezt a nevet, mert a második ujj általában hosszabb, mint a nagylábujj. Amennyiben neked is ilyen a lábad, akkor elég optimista személyiséggel rendelkezel. Nem riadsz meg az új dolgoktól, és jól tudod kezelni a stresszes helyzeteket. Több dologhoz is értesz, kiemelkedő tulajdonságod, hogy jó vezetői képességed van. Szeretsz sportolni és kreatív dolgokat csinálni.

“D” típusú láb

Ezt a lábformát “feszített” lábnak hívják. Ebben az esetben a nagylábujj a legnagyobb és minden ujj egy picivel kisebb, mint az előző. Igazán szabályos formának tartják. Hogyha neked is ilyen a lábad, akkor szeretsz a barátaiddal lenni, és ha kell jó tanácsokkal ellátni őket. Nagyon jó hallgatóság vagy, és ha elmondanak neked egy titkot, azt örökre megőrzöd. Rossz tulajdonságod közé tartozik, hogy eléggé gyorsan változik a hangulatod, amiből már több konfliktusod is volt. A szerelemben szenvedélyesnek tartod magad, és kész vagy mindent megtenni a párodért.

Neked milyen formájú a lábad? Egyetértesz a fent leírtakkal?

betöltés...