11 vicces illusztráció, ami bemutatja milyen feladatokkal kell szembesülnie a szervezetünknek az életben.

Mialatt mi a hétköznapi dolgokat csináljuk, eszünk, iszunk, szórakozunk, alszunk, a testünk és a szervezetünk egy percre sem áll meg. Ő folyamatosan dolgozik, hogy mi mindig egészségesek, fittek és erősek legyünk, felvegyük a harcot a betegségekkel, a szeszes ital okozta macskajajjal és az egészségtelen ételekkel. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy elhozunk nektek néhány nagyon vicces és humoros illusztrációt, ami bemutatja, hogy a szervezetünk milyen feladatokkal szembesül, mikor mi jól mulatunk, vagy épp pihenünk.

Köztudott, hogy csak egyetlen hímivarsejt tudja megtermékenyíteni a petesejtet. Amelyik a leggyorsabb az nyer.

Bizony nem egyszer fordul elő, hogy a szívünkre hallgatunk, ezáltal pedig agyunk szenved el egy csomó kárt. Nekik kell helyre tenni azt, amit a szív elbénázott.

A legtöbb embernek nagyon érzékenyek a fogai a hideg vagy meleg ételekre/italokra. A rendszeres fogászati kezelésekkel megelőzhető lenne a probléma.

A test este már pihen, nyugovóra tér nem igazán esik jól neki, ha ilyenkor zargatják. A legtöbb ember, főleg hétvégén megzavarják a jól megszokott ütemtervét, amitől teljesen felborul az egész rendszere.

Egyetlen egy dolog van az egész világon, amit nem lehet az akaratunkkal irányítani. Az nem más, mint a húgyhólyag. Ki járt már úgy, hogy lefeküdt az ágyába, betakarózott, s egyszer csak érezte, hogy pisilnie kell?

Sajnos a hétvégéken a máj kétszer-háromszor annyit dolgozik, mint hétköznap. Akármennyire is kételkedünk a dologban, ő ennek marhára nem örül.

Elképzelhető, hogy az a zene, ami az agynak megnyugtató, a szívnek nagyon fájdalmas. Szakítás után sok ilyet lehet tapasztalni.

Amit az agy szép lassan, gondosan felépít, azt a szív egy másodpercen belül képes lerombolni. Ismerős helyzet?

Akik TV mellett alszanak el, azoknak számolni kell azzal az eshetőséggel, hogy egy hangos film következtében felriadhatnak a mély alvásból.

A szeszes italoktól sajnos nő a gyomor savtartalma, és egy jó buli előtt muszáj előre felkészülni, hogy ne érezzék magukat rosszul.

Aki nem edz rendszeresen, annak még egy méter is megárt a futásból. Nem lehet mindenki atléta.

betöltés...