Egy képzett német juhász, akit elbocsájtott a rendőrség, mert túlságosan barátságos.

Bemutatjuk Nektek az ausztrál, Gavel névre hallgató kutyust, aki előtt nagy karrier állt a bűnüldözés terén. Az ifjú német juhászkutya nagyon lelkiismeretes rendőrpalánta volt, de egy kis gond mégis volt vele.

A felkészítést szinte átlagon felüli eredményekkel végezte el, mégsem lehetett belőle hivatásos rendőrkutya, köszönhetően annak, hogy hatalmas szeretet van benne. Az oktatás során a “szeretet erejével”, nyalogatással próbálta a földre kényszeríteni a bűnözőket.

Gavel minden vizsgát sikeresen elvégzett, ami ahhoz kell, hogy rendőrkutya lehessen belőle.

40 másik társával vett részt a rendőrségi felkészítésen, ahol az oktatók szerint nagy karrier állt előtte. Nagyon tehetséges kutyus volt, és nagyon jó rendőr lehetett volna belőle.

Lehetett volna, ha Gavel nem úgy dönt, hogy a bűnözők harapdálása helyett nyalogatja őket.

Az oktatók minden tőlük telhetőt megtettek, hogy egy kis “vadságot” csempésszenek a kutyusba, de hiába. Gavel senkit sem volt képes bántani, így a nagy jövő elé néző karrierje véget ért: Elbocsájtotta őt a rendőrség.

Azonban nem sokáig maradt munka nélkül, ugyanis a queensland-i kormányzati ház munkát ajánlott a barátságos négylábúnak.

Gavel végül azt a feladatot kapta, hogy üdvözölje a látogatókat, és szórakoztassa őket az időről-időre megrendezésre kerülő hivatalos ünnepeken.

Mondanunk sem kell, hogy mennyire élvezi az új munkáját. Gavel imádja az embereket és kijelenthetjük, hogy happy enddel zárul a története. 🙂

betöltés...