Kecskével és egy másik kutyával tért haza az elcsatangolt labrador

A Kansasban élő Krier család kutyája pár napja elkóborolt otthonról. A család mindent megtett, hogy ráleljenek Bo-ra, de végül az eb saját magától hazatalált. Azonban a történet ennél jóval furfangosabb, ugyanis a kutyus néhány baráttal tért haza.

Az eltűnését követően pár nappal később a gazdi észrevette, hogy néhány állat nagy erővel rohangál a láthatáron. Bo volt az, néhány barátjával közösen. Az elkóborolt kutya mellé ugyanis társult egy kecske és egy másik eb.

A házaspár Kyle és Laura a közösségi oldalukon tették közzé a nem szokványos történetet. Kiderült, hogy a másik kutyus és kecske a szomszédos birtokról lógott meg és a bűntársak csatangolás közben barátkoztak össze.

Miután hazatértek Kyle birtokára, a férfi visszavitte az elkóborolt kecskét és kutyát a gazdihoz. Az esetről egy videó is készült, amin a vágtató triót láthatjuk.

Ez a történet is bebizonyítja, hogy a kutyák mennyire jószívűek. Bárkivel képesek összebarátkozni és még egy ismeretlennek is segítenek. Ha Te is jót mosolyogtál a történeten, oszd meg barátaiddal is a Facebook-on!

betöltés...