Minden figyelmeztetés ellenére a menhely legszomorúbb kiskutyáját fogadták örökbe

Jessica Williams már gyermekkora óta vágyott egy saját kutyára és most teljesült a vágya. Párja, Jared úgy döntött, hogy összeköltözésük után megadja neki ezt az örömöt és elvitte őt az egyik menhelyre.

Jessica nagyon örült a meglepetésnek, a menhelyen pedig meglátta Benji-t, a bánatos kutyust. Első látásra szerelem volt, azonban akadt egy kis probléma: a menhely dolgozói óva intették őt Benji-től, mert ő volt a legszomorúbb kutya.

Még a gondozók sem jósoltak fényes jövőt szegény kutyának.

Benji nem csak nagyon szomorú volt, de épp felépülésben volt: egykori gazdája bántalmazta és nem törődött vele, ezután pedig kidobta az utcára. A kutyus itt számos fertőzést összeszedett, bundáját ellepték a kullancsok és bolhák. Ennek következtében a bundájának egy részét is elvesztette.

A menhely dolgozói nem ajánlották őt örökbe fogadásra, mert annyi megpróbáltatás érte őt már az életben, hogy szerintünk nem lett volna képes szocializálódni.

Jessica és Jared ennek ellenére magukhoz vették Benjit, aki eleinte nagyon félénk volt – nem értette, hogy mi történik vele.

De miután rájött, hogy biztonságban van teljesen megváltozott: az egykori szomorú és zárkózott kutyát mintha kicserélték volna.

Benji újra mosolygott és örökre maga mögött hagyta a szomorúságot. Az örökbe fogadás óta csupán 3 hét telt el, de ez a mosoly mindent elárul:

betöltés...