Az IKEA beengedte a kóbor kutyákat az üzletbe – ezután a legszuperebb dolgot tették

Az Olaszországban található Cantania városában található egy nem hétköznapi IKEA. Az üzlet vezetői kitalálták, hogy beengedik a város kóbor kutyáit az üzletbe: ennek az ötletnek nem csak a dolgozók, de a vendégek is nagyon örültek.

Nem ez volt az első megmozdulásuk, amivel kutyákon segítettek: régebben csatlakoztak a Home for Hope nevű állatmentő egyesület akciójához és kivágott kartondobozokkal hirdették a gazdira váró ebeket. Ekkor egy hét alatt több tucat kutyust fogadtak örökbe.

A mostani kezdeményezésük is hatalmas sikert aratott

Nem csak a vendégeknek, de a dolgozóknak is tetszett az ötlet, miszerint beengedik a helyi kóbor kutyákat az üzletbe. De nem csak tetőt adtak a fejük fölé!

A kutyák kaptak enni és inni is, ráadásul aki csak tehette, megszeretgette az ebeket.

Az egyik vásárló, Martine Taccia épp a nappali bútor kiállítást nézte, amikor meglátta az egyik kutyát a pokrócon pihenni. Azonnal elővette a telefont és készített róla egy szívmelengető videót, amit mára már több, mint 1 millió ember látott.

A hír hamar terjedni kezdett és rengetegen ellátogattak az üzletbe, csak a kutyák miatt. Ennek köszönhetően a többségük nem csak törődést, de egy új gazdit is kapott.

Példaértékű, amit ez az üzlet tett és reméljük, hogy ezzel másokat is inspirálnak a kóbor kutyák megmentésére.

Te jó ötletnek találod az IKEA megoldását? Írd le kommentben a véleményed!

betöltés...