A nő balesetet szenved és meg sem tud mozdulni – egy kóbor kutya siet a segítségére

Mindenki ismeri azt a mondást, miszerint a kutya az ember legjobb barátja. Shannon Lorio is ismeri ezt a kijelentést, és ő biztos hogy egyet is ért ezzel. A nő története nem éppen kellemesen kezdődik.

Shannon közúti balesetet szenvedett, és annyira megsérült hogy mozdulni sem bírt. A balesete egy elhagyatott útszakaszon történt, ahol nagyon kevés, vagy semmi forgalom nem volt. Ebből kifolyólag senki sem látta a balesetet és így nem is tudtak a segítségére sietni, a nő egyedül maradt.

Az autója le is tért az útról és a fák közé esett, ahol még nehezebb volt azt észrevenni.

A nő elájult az autójában és fogalma sincs róla, hogy mennyi ideig volt eszméletlen. Mikor felébredt, csak annyit vett észre, hogy valaki rálehel az arcára. Csak akkor vette észre ki az, mikor kinyitotta a szemét – egy kutya volt mellette!

“Soha életben nem láttam ezt a kutyát, fogalmam sincs honnan került ide.” – mondta Shannon.

A hősies kutya elkezdte nyalogatni a nő arcát és nem hagyta őt békén. Addig-addig húzkodta a ruháját, míg végül sikeresen ki nem szabadította a roncsból. Sőt, egészen az úttestig húzta ki őt, ahonnan már könnyen észrevehették őt az autósok.

Shannonnak végül lábra is tudott állni, hála a kutyusnak. “Valahogy a kutya nyakába kapaszkodtam és végül sikerült lábra állnom” – mesélte a nő.

Ezután végre jött egy másik autós, aki kihívta a mentőket és elszállították a nőt. A kórházban megvizsgálták és kiderült, hogy súlyos fejsérülést szenvedett, de szerencsére műtétre nincs szükség.

Shannon teljes mértékben meg volt róla győződve, hogy a kutya mentette meg az életét.

De a történet itt még nem ér véget! A hős kutyát egy kutyakiképző vette magához, aki mentőkutyát nevel belőle. Az eb nagyon szereti a képzést és az új gazdájával közösen remélik, hogy sok életet megmenthetnek a jövőben.

Ez a történet is jól bizonyítja, hogy a kutyák sokkal okosabbak, mint azt mi hisszük.

betöltés...