Mindennap külön megáll a buszvezető az éhes kutya kedvéért

A vezetőnek két éve tűnt fel a kukában kotorászó éhes kutya, akit azóta mindennap ellát egy kis eleséggel. Ha az ember egyszerre egy iskolabusz vezetője és elkötelezett állatvédő, néha van olyan szerencséje, hogy össze tudja kombinálni a két munkakörét. Például egy (névtelenségben maradó) kanadai buszsofőr, aki nagyjából két éve szúrta ki a szemétben kotorászó, nagyon éhes kutyát.

A buszsofőr néhány nappal később újra találkozott a sovány állattal, akkor már egy kis ételt is dobott a reszkető kutyának – és így kezdődött a hagyomány. Az állatszerető buszvezető most már két éve minden hétköznap kitérőt tesz, hogy egy kis eleséggel lássa el a még mindig tartózkodó kutyát.

Such brilliant and loving creatures. Did you see the tail wag? This was captured by one of the community members who looks after distributing the donated food that Feed The Furbabies Canada collects. Thank you for all your hard work.💗 This little guy has a full belly tonight. Please donate if you can. Etransfers can be sent to [email protected] or through our PayPal link found on our home page.

Közzétette: Feed The Furbabies Canada – 2018. február 8., csütörtök
betöltés...