A kutya világra hozott négy kölyköt, de a szomszéd macska ellopta az összeset

A macskák a világ legrejtélyesebb élőlényei. Néha nagyon idegesítőek tudnak lenni, máskor pedig a legaranyosabb énjükkel levesznek minket a lábunkról. Bármilyen véleményed is volt eddig a macskákról, ha ezt a videót megnézed, csak jó véleményt alakíthatsz ki róluk! A videó főszereplője egy Kitty nevezetű cica, aki nemrég hozta világra a kölykeit. Sajnos az összes kiscica megbetegedett és egyikük sem élt túl sok ideig.

Néhány nappal a születésük után el is pusztultak. De eközben a szomszéd kutya is tevékenykedett egy kicsit, ő is világra hozott négy kölyköt. Smoochie kiskutyái szerencsére teljesen egészségesek voltak. Az anyakutya azonban nem szerepelt valami túl jól szülőként: figyelmen kívül hagyta a kölyköket és mindig éhesek voltak. Smoochie amúgy teljesen jó kutyus volt, de anyának nagyon is rossz… A kölykök éheztek, de ezután hihetetlen dolog történt!

Kitty, a macska észrevette, hogy a kiskutyák rossz nevelésben részesültek, ezért mancsába vette az irányítást és az összes kölyköt ellopta a kutyától. Konkrétan ellopta. Hazavitte és elkezdte őket gondozni. Az egykori anyamacska úgy vigyázott rájuk, mintha csak a saját kölykei lennének. Egész nap velük volt, gondozta és etette őket. Kitty végül négy egészséges kutyust nevelt fel. A kiscicái elvesztése nagyon megviselte, de a kiskutyák által kapott szeretet kárpótolta őt egy kicsit. Ugye, hogy a természet mindig képes lenyűgözni?

betöltés...