Épp legénybúcsút tartottak a házban, mikor megjelent egy kóbor kutya és ide vezette őket

betöltés...

Mitchell Craddox most tartotta a legénybúcsúját az amerikai Tenessee államban, ahova elhívta 8 barátját is. Kibérelt egy házat az erdő mélyén, így senki nem zavarhatta őket a bulizásban. De már az első reggelen olyan történt, amire senki sem számított. Elkezdték sütögetni a reggeli szalonnájukat, de ekkor egy nem várt vendék érkezett hozzájuk: egy félénk és alultáplált kutya lépett az ajtó elé.

A kutya nem mert bemenni, de látszódott rajta, hogy a sült szalonna illata csábította ide. A fiúk próbáltak vele barátkozni, de a kutya nagyon távolságtartó volt. Látták rajta, hogy nagyon félénk, alultáplált és nem rég születhettek kölykei.

Szegény kutyus már annyira rossz állapotban volt, hogy teje sem volt. De a kutya amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozott is. A fiúk elkezdték őt követni és egy rejtekhelyhez vezette őket. Amikor meg akarták nézni mi rejtőzik a sűrű fák tövében, a kutya heves ugatásba kezdett.

Miután szorgosan füleltek, kiskutya vonyításra lettek figyelmesek. Az aprócska ebek nagyon kíváncsiak voltak az új hangok hallatán, ezért elhagyták a búvóhelyüket. Annie, az anyakutya először nagyon féltette őket, de miután megérezte a fiúk kedvességét, közelebb engedte hozzájuk kölykeit. Gyorsan el is nevezték a kölyköket, akik a Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn és Rose neveket kapták.Az anyakutya minden tőle telhetőt megtett a kicsikért, mert nagyon jó állapotban voltak. Hazavitték őket a szállásra ahol megetették és megitatták őket.

betöltés...