A kamion vezetője befogad egy árva cicát – mostanra állandó útitársává vállt

betöltés...

Paul Robertson évek óta kamionsofőrként dolgozik, de mindig is utált egyedül utazni. Ezért is döntött úgy, hogy befogad maga mellé egy cicát, akit Howie-nak hívnak. A macska éveken keresztül hű társa volt és rengeteg kilométert megtettek együtt, viszont 2017-ben a cica meghalt. Paul nagyon magányosnak érezte magát ezért eldöntötte, hogy ismét ellátogat a menhelyre és örökbe fogad egy másik macskát.

Ekkor találkozott Percy-vel, akinek kicsit sem volt jó élete ezelőtt. A vörös színű macskát az előző gazdája elhanyagolta, majd kidobta az utcára. Percy itt rengeteg sérülést szerzett: a jobb szeme fölött megsérült, és az egyik metszőfogát is elhagyta. Bár a macskának nem volt jó sorsa, mégis képes volt újra szeretni.

Miután Paul magához vette, egyből el is indultak a közös útra. Percy kényelembe helyezte magát és azonnal otthon érezte magát a kamionfülkében. Az első két hétben az Egyesül Államok nyugati részén jártak, így rengeteg természeti csodát megfigyelhettek. Percy és Paul már több éve együtt utaznak és mind a ketten élvezik az együtt töltött időt. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Outside it's raining, but here in the truck all is warm and cozy. Here's two minutes of Percy snuggles. #percywercy

Közzétette: Paul Preflash Gordon Robertson – 2018. december 20., csütörtök
betöltés...