A férfi észrevette, hogy a farkas csapdába esett és azonnal segített neki

Az alábbi videót egy John Oens nevű férfi tette közzé a Youtube-on, melyben azt láthatjuk, ahogy egy csapdába esett szürke farkason próbál segíteni. A férfi nagyon elcsodálkozott, mikor meglátta az állatot, mert először azt hitte egy prérifarkassal lesz dolga. De egy gyönyörű szürke farkas esett csapdába, a megmentése pedig sok veszéllyel jár.

A vadon élő állatokat amúgy sem szabad megközelíteni, főleg nem a farkasokat. De amikor pánikolnak, ez csak ront a helyzeten: ilyenkor kiszámíthatatlanul viselkednek és akár az emberre is rátámadhatnak. John nagyon szereti az állatokat, így egy percig sem habozott: minden bátorságát összeszedve próbálta megmenteni a farkas életét. Egy nagy fa táblával a kezében közelítette meg őt és végül sikeresen kiszabadította az ember alkotta csapdából.

Ezután a farkas elrohant a messziségbe. Ez az eset is bebizonyítja, hogy milyen kegyetlen az emberiség. Csak azért helyeznek ki csapdákat, hogy a vadonélő állatokat elejtsék és anyagi haszonszerzés céljából eladják a bundájukat. Szerencsére még mindig vannak jó emberek, akik akár a saját életüket is kockára téve képesek megmenteni a bajba esett állatokat. Ezúton is köszönjük John-nak!

betöltés...