Ez a 84 éves bácsi 8 km-en át vitte kutyáját egy talicskában, hogy az állatorvos kezelhesse

A nagy emberi gesztusok manapság rendkívül ritkák, a román Popa Ion, a Satu Mare megyéből származó 84 éves éves bácsi, 8 kilométert tett meg, hogy kutyáját az állatorvoshoz vihesse egy talicskán.

A kutya beteg volt, mivel idős kora miatt orvosi ellátásra volt szüksége, a férfi egyáltalán nem habozott, talicskába helyezte és útjára indult. A történet az állatorvoson keresztül vált ismertté, aki a Facebook-on közzétette.„Az állatok iránti szerelem !!!! szóval a Berini városából származó Popa Ion története, aki 84 éves korában 8 kilométeren át gyalog jött, hogy az orvoshoz vigye a beteg kutyát.Ritkák az állatok ilyen tulajdonosai! “- írta az állatorvos a Facebook oldalán. Sajnos még az állatorvos is felismeri, hogy Ion Popa gesztusa inkább kivétel, mint szabály az országban.

Egy igaz ember, Ion Popa megérdemli a lelkünk és az állatok iránti szeretetünk tiszteletét! A kutyus állapotáról nincs több hír, de a képekből arra lehet következtetni, hogy sikeresen ellátták. Oszd meg te is barátaiddal ennek a szuper bácsinak a történetét!

betöltés...