Kiszökött a kapun, hogy megölelje legjobb barátját a magányos kutyus!

betöltés...

Bemutatjuk Nektek Messy-t, a labradort, akinek hatalmas szíve van. Gazdájával, Oranit Kittragullal él együtt Thaiföldön, de nem csak ő kap kedvence szeretetéből. Messy ugyanis imád barátkozni, nagyon ragaszkodó személyisége és hatalmas szíve van.

Az utca túloldalán lakik egy husky kutya, aki Audi névre hallgat. A ő gazdija nagyon sokat dolgozik, a kutyus pedig sokat van egyedül. Mint minden eb, ő sem szeret egyedül lenni, de szerencsére ott van neki a szomszéd kutya, akitől a kerítés sem választhatja el.

“Amikor magányosnak érzi magát Audi, mindig sír én pedig megkérem a kutyámat, hogy vidítsa fel egy kicsit. Ilyenkor feláll a kerítésre és ugat neki, amitől a szomszéd eb azonnal megnyugszik. Nem tudom miről kommunikálhatnak, de biztos, hogy jó hatással van rá.” – mesélte Oranit.

Egy napon Audi gazdája sietett a munkába és elfelejtette bezárni a kertre nyíló kaput. Audi természetesen kihasználta a kínálkozó alkalmat és kiszökött.

Hova máshova mehetett volna, mint a legjobb barátjához. Messy gazdája egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a két kutya felkapaszkodik a kerítésre és megöleli egymást.

“A szomszéd eb odafutott Messy-hez és megölelte őt.” – emlékszik vissza Oranit.

Az ölelkezés nem tartott sokáig, Audi később pedig haza is ment. De a történtek jól bizonyítják, hogy jóval szorosabb kötelék van a két kutya között, mint azt bárki is gondolta volna.

Reméljük, hogy a jövőben sokkal többet találkoznak majd.

betöltés...