14 ember, akinek a fotójával elbánt egy photoshop mester

Azok az emberek, akik nem bánnak túl ügyesen egyetlen képszerkesztő programmal sem, gyakorta kérik olyan szakemberek segítségét, akikről köztudott, hogy ismerik a photoshop minden csínját-bínját. Az internet talán legismertebb ilyen figurája James Fridman, aki egészen rendhagyó módon teljesíti a megkereséséket. Nos, most előkerült James dél-koreai alteregója, aki az ott élő emberek fotóit figurázza ki egészen hasonló módon. Van egy olyan sanda gyanúnk, hogy azok az emberek, akik elküldik neki a fotóikat, direkt azzal a mögöttes céllal teszik, hogy eleve egy viccesen átszerkesztett képet kapjanak vissza.

Meg tudnád oldani, hogy úgy tűnjön, mintha egy csapat ijesztő fickó üldözne engem?

A fotó készítésének pillanatában véletlenül kivillant az alsónadrágom. El tudnád tüntetni onnan?

Eléggé félreérthetőre sikerült ez a kép rólam és a tevéről. Tudnál vele valamit kezdeni? Esetleg megcsinálnád, hogy egy filmjelenetre hasonlítson?

Megoldható lenne, hogy egy kicsit magasabb legyek a fotón, mint a haverom?

Azt szeretném, hogy úgy tűnjön, mintha egy száguldó vonat jönne a hátam mögött. Megoldható?

Elég snasszra és uncsira sikerült ez a kép rólam. Fel tudnád dobni egy kicsit?

Szeretném profilképnek beállítani ez a fotót. de akárhogy próbáltam, nekem nem sikerült úgy megszerkesztenem, hogy a pincérnő ne lógjon bele nagyon. Te biztosan meg tudod oldani, hogy a pincérnő ne legyen ennyire közel a fejemhez.

A fénnyel háttal állok, ezért annyira sötét a fejem a képen, hogy nem is látszik az arcom. Esetleg tudnál rajta valamennyit világosítani?

El tudnád tüntetni a mögöttem lévő gyalogosokat, és esetleg feldobnád egy kicsit a képet virágzó cseresznyefákkal?

A kép a Grand Canyonnál készült rólam ugrás közben, de olyan mintha nem is lenne eredeti a fotó. Tudnál segíteni, hogy egy kicsit valósághűbb legyen?

El tudnál tüntetni engem a fotóról, hogy úgy tűnjön, mintha a kisfiam repülne?

Tudnál valami izgalmasabb hátteret varázsolni erre a fotóra, ami rólam és a macskámról készült?

Sajnos már régóta szingli vagyok. Esetleg oda tudnál szerkeszteni mellém egy bombanőt, hogy felvághassak a haverok előtt?

Elfelejtettem felvenni a sulis egyenruhámat a fotózás napján. Rám tudnád varázsolni egy kis utómunkával?

betöltés...