Minden csillagjegy rendelkezik kincset érő jellemvonásokkal! – a tiéd milyen tulajdonságok jellemzőek?

Mindenkiben fellelhetők olyan tulajdonságok, ami egyedivé és vonzóvá teszik az illetőt. Sokak szemében ezek a jellemvonások keltenek szimpátiát és ezért kedvelik meg az adott személyt. Minden csillagjegynek megvan külön-külön a sajátos jellemvonásai, melyeket ha időben felismernek könnyen előnyt kovácsolhatnak belőle egy-egy beszélgetés, vagy akár ismerkedések alkalmával is.

Melyek a csillagjegyek legvonzóbb jellemvonásai?

KOS

A Kosokat semmi sem tántoríthatja el céljaik megvalósításától, és mindent képesek megtenni a cél érdekében. Meg van benned a magabiztosság, a belső erő, és a szükséges karizma is annak érdekében, hogy sikeresé válhass. Mindezek mellett spontaneitásod és kalandvágyad az, ami a leginkább lehengerli az embereket.

BIKA

A Bikák fáradhatatlanok és addig nem állnak meg, amíg nem végeztek feladataikkal. Ez a tulajdonság főképp a nehezebb időszakokban jöhet jól. Nem riadsz vissza a nehezebb, vagy unalmasabbnak tűnő munkáktól sem, a körülötted lévők mindig számíthatnak rád. Elkötelezettséged mellett kitűnő érzéked van a társas kapcsolatokhoz is, pontosan tudod mire vágyik a partnered. Kemény erőfeszítéseidért gyakran jutalmazod saját magad és azokat, akik fontosak számodra.

IKREK

Olyan karizmatikus személyiséggel rendelkezel, amely úgy vonzza köréd az embereket akárcsak egy mágnes. Széles látókörű, kíváncsi természetű, szenvedélyes és optimista emberke vagy, akinek sosem jelentett gondot gyors barátságokat kötni. Ez nem is csoda, hiszen humorérzékeddel mindig jól elszórakoztatod a társaságodban lévőket.

RÁK

A Rák mindent túl érzelmesen és mélyen élnek meg, és ez egy igazi rejtett fegyver, ami rendkívüli erőt biztosít. Képes vagy meghallgatni az emberek legfájóbb vallomásait is, és igazi társként nyújtasz vigaszt számukra. Nagyon hűséges természeted van és képes vagy még a legelkeseredettebb embert is megnyugtatni, éppen ezért az emberek igazi kincsként tekintenek rád.

OROSZLÁN

Ha valahova belép egy Oroszlán, az összes tekintet rá szegeződik, mert mosolygós és sugárzó megjelenése egyből a figyelem középpontjába helyezi őt. Az embereket az erős személyiséged vonzza és a nagylelkűséged láncolja hozzád. Jószívű vagy, őszinte és vicces, így minden adott, hogy vezető szerepet tölts be.

SZŰZ

A legnagyobb problémamegoldó vagy, még a legkuszább helyzetekben is képes vagy tisztán látni. Sosem hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak, mindig próbálsz racionálisan és logikusan gondolkodni. Kitűnő belső hangodnak köszönhetően remek tanácsokkal látod el barátaidat. Intuíciód és szervezőképességed miatt pedig sokra viheted.

MÉRLEG

A Mérleg csillagjegy egyenesen utál egyedül lenni, ezért is olyan jó a kapcsolatok terén. Odaadásuk, szeretetük és elbűvölő személyiségük minden konfliktushelyzetet eltusolnak. Humanitárius munkásságoddal maradandó változást idézhetsz elő a világban. Mindig felszólalsz az igazságtalanság ellen és mesterien teremted meg az egyensúlyt a magánéleted és a környezeted problémái között.

SKORPIÓ

A Skorpiók titokzatosságukról ismeretesek. Ugyanakkor rendkívül szenvedélyesek és makacsok. Addig nem nyílnak meg senki előtt, amíg 100\%-ig nem bíznak az adott személyben. Az élet minden területén meghatározó jelentőséggel bír az erős személyiséget, még a hálószobában is. Sokat távolságtartónak hisznek, de ez csak azért van, mert nem ismernek eléggé. Erős vagy, kreatív és bátor, és bárkit is válassz szíved párjául, kitűnő szerelme leszel.

NYILAS

A páratlan humorodnak, kalandvágyadnak és laza személyiségednek köszönhetően az élet melletted tiszta mókának tűnik. Nem szereted túl komolyan venni az élet dolgait, nem hagyod, hogy csekélységek kedvedet szegjék. Folyton pörögsz, jössz-mész a nagyvilágban és várod, hogy történjen valami az életedben. Akik téged választanak, egy kacagásban teli jövőt választanak.

BAK

A Bak épp olyan keményen dolgozik, mint a Bika, én az önfejűség terén is igencsak hasonlítanak. A Bak csillagjegyű emberek szavahihetőek, intelligensek és sikeresek, családjukat és barátaikat mindennél fontosabbnak tartják. Ígéreteiket mindig megtartják. Az emberek azért is kedvelnek olya annyira, mert még krízishelyzetekben is számíthatnak rád.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntőket is nagyfokú rejtélyesség veszi körül, kissé nemtörődöm és álmodozó természetűek. Kitűnő társalgási képességgel vagy megáldva, mégis időd nagy részét álmodozással és filozofálással töltöd. Folyton tervezgeted életed legújabb eseményét, imádsz utazgatni. Mókás társaság vagy, nem szereted a kötött szabályokat, ezért saját döntéseid alapján élsz. Függetlennek vallod magad és nem szereted, ha valakik visszatartanak álmaid elérésétől.

HALAK

A Halak csillagjegy szülöttei idejük nagy részét a saját kis álomvilágukban élik, ami távoli mindentől és mindenkitől. Nagyon érzékenyek és kedves emberkék, akiket nagyfokú kreativitással áldott meg a sors. Empátiájuknak köszönhetően jó társként szolgálnak a bajbajutottaknak. Tanácsaid mindig beválnak ezért is ragaszkodnak hozzád annyira az emberek.

betöltés...