Ez a 7 csillagjegy a legmanipulatívabb mindenik közül!

A horoszkóp segítségedre lehet abban, hogy bizonyos embereket jobban meg-, illetve kiismerj, mert ezáltal könnyebben meg tudod előzni azt, hogy bajba kerülj és az életed nehézzé váljon.

Most azok a csillagjegyek következnek, amelyek gyakran a manipuláció nagymesterei.

1. Oroszlán

Mivel úgy gondolják, hogy ők bármit megtehetnek, ezért az Oroszlánok a legmanipulatívabb személyek az összes csillagjegy közül. Ha valamit meg akarnak tökéletesen oldani, akkor azt maguk csinálják, mert a legjobban magukba bíznak. Nem félnek kifejezni a véleményüket.

2. Skorpió

A Skorpiók rendkívül védelmezőek, főként azt védik, ami az ő birtokukba van, és amit/akit szeretnek. Olykor képesek túlzottan ragaszkodni valamihez, ezért gyakran folyamodnak cselszövéshez, manipulálnak bizonyos embereket, de mindezt úgy teszik, hogy nincsenek tudatában annak, hogy valakit szándékosan irányítanak.

3. Bak

A Bakok nagyon rendszeretőek, szervezettek és a magaviseletük is kifogástalan. Igyekeznek mindent megtenni, hogy elsimítsák a konfliktusokat. Olykor lobbanékonyak, amivel képesek másokat manipulálni.

4. Bika

A Bika csillagjegyűek számára nem az a fontos, hogy irányítsanak másokat, hanem makacsságukból kifolyólag érik el azt másoknál, amit éppen ők szeretnének. Vannak elveik, amelyekből nem engednek, olykor csak egy szemszögből képesek látni a világot.

5. Kos

A Kosok rendkívül makacsok, önfejűek, és az utolsó erejükkel is ragaszkodnak ahhoz, hogy megtartsák az irányítást, a kontrollt maguknak. Nagyon nagy bennük a versengés iránti vágy, ezért gyakran élnek a manipuláció adta lehetőségekkel.

6. Ikrek

Kettős személyiség jellemző rájuk, az egyik a balhés, konfliktusos, a másik meg az érdeklődő, kedves. Ebből kifolyólag az Ikrek gyakran érik el azt, hogy másokat irányítsanak, vagy megváltoztassák azok döntéseit.

7. Szűz

A Szüzek rendkívül szorgosak és éberek, és éppen emiatt gyakran manipulálnak másokat. Ha úgy érzik, hogy a sikerük útjába bármilyen kis dolog is áll, bármilyen áron képesek kiküszöbölni a problémát.

betöltés...