Sebestyén Balázs feleségével való kapcsolatáról beszélt

Sebestyén Balázsról mindenki tudja, hogy csak ritkán beszél a magánéletéről, most feleségéről mesélt, a Nők Lapjának adott interjújában.

Sebestyén Balázs boldog házasságban él feleségével, Vikivel, akiről nagyon ritkán szokott beszélni, bár gyerekeiről gyakrabban oszt meg vicces képeket, feleségével való kapcsolatáról ritkán nyilatkozik.

A Nők Lapjával kivételt tett és elmesélte megismerkedését feleségével, akivel egyáltalán nem indult fényesen a kapcsolatuk.

“A legelső emlékem Vikiről, hogy nagyon szép csaj, nagyon hebrencs, nagyon nagyszájú, és iszonyúan berzenkedett attól, hogy együtt dolgozzunk. Amikor egymás mellé osztottak minket, tiltakozott, hogy na ő a Balázzsal nem fog működni. Valószínűleg látta, hogy itt egy nagyszájú csávó, aki azért valahogy elvan a kamera mögött, hat, amit csinál, de nyilván kibírhatatlan…” – mesélte Balázs.

Sebestyén Balázs hozzátette, tökéletesen kiegészítik egymást feleségével.

“Viki azért érdekel, mert sok élethelyzetben, sok tulajdonságában nagyon más, mint én, és így pont ketten vagyunk egy egész. Én ösztönös vagyok, neki viszont elképesztő agya van. Hihetetlenül jól lát dolgokat, és érez rá arra, mi fog történni. Mi ketten nagyon jól tudunk együtt haladni, kiegészíteni egymást.” – mesélte Sebestyén Balázs.

Balázs többek között arról is beszélt a Nők Lapjának, hogy gyerekként komoly anyagi gondokkal küzdöttek, de édesanyja elképesztő munkával állt helyt és nevelte fel őt.

betöltés...