Pszichológiai teszt: Az első dolog, amit meglátsz, felfedi, hogy mi zavar most téged igazán

betöltés...

Függetlenül attól, hogy felismered-e vagy sem, a tudatalatti elménk pontosan tudja, hogy kik vagyunk, nem lehet becsapni vagy veszélyeztetni. A szemed egy átfogó képet lát, de az elméd prioritásként határozza meg az érzéseidet és a leginkább zavaró pillanatokat ebben a pillanatban.

Mi imádjuk a különböző személyiségvizsgálatokat, de ne feledd, hogy ez csak egy szórakoztató teszt, ezért kérjük, ne vedd túl komolyan.

1. A párducok

Ha először észrevetted a párducokat vetted észre, a stressz legnagyobb oka a személyes kapcsolatod. Úgy érzed, hogy elveszíted a kapcsolatod a kedveseddel, és néha nem is tudod igazán, hogy merre tart a kapcsolatod. Emlékezz vissza, hogyan érezted magad a kapcsolatotok elején, és talán csak annyit kell tenned, hogy beszélni róla, hogy mi zavar. A kommunikáció gyakran a személyes problémák megoldásának kulcsa.

2. Az oroszlánok

Ha először az oroszlánokat láttad meg, akkor küzdesz azokkal a felelősségekkel, amiket hosszú ideje cipelsz. Annyira megszoktad, hogy gondoskodsz mindenről, és mindenkiről, hogy elfelejtkeztél magadról.

A családod és a barátaid úgy gondolják, hogy hihetetlenül kemény vagy, és bármit meg tudsz oldani, de te úgy érzed, hogy már nem bírod. Tudod, nincs azzal semmi baj, ha egy kicsit önző vagy, és talán ideje, hogy kényeztesd magad és és feltöltődj.

3. A zebrák

Ha első a zebrákat láttad meg, a legnagyobb aggodalmad a te és a családod egészségének a kérdése. Egy kicsit aggódni az egészségről valójában egy jó dolog, mert arra ösztönöz bennünket, hogy egészségesebb életmódot éljünk, azonban ha egészséged miatt szorongsz, az komoly problémát okozhat. Nincs értelme aggódni valamin, amit nem lehet irányítani vagy megváltoztatni, az életet egészséges szinten kell tartani és élvezni.

4. A zsiráfok

Ha a zsiráfokat láttad meg elsőnek, aggódsz a munkád miatt, és nagyon bizonytalanul érzed magad. Sajnos manapság sok ember áll nyomás a munkahelyen, és amikor a gazdaság lelassul, még nehezebbé válik, mivel a munkaerőpiac versenyképesebbé válik.

Másrészt a technológia olyan gyorsan fejlődik, hogy mindannyiunknak állandóan meg kell tanulnunk valami újat, hogy lépést tartsunk. Ha úgy érzed, hogy a munkád megváltozik, és új készségekre van szükség, légy őszinte magaddal, lásd meg a hiányosságaidat, és dolgozz rajta.

5. A kék madár

Ha a kék madár volt az első dolog, amit észrevettél, egy kicsit elveszettnek és magányosnak érzed magad. A modern társadalomban főleg írott formában, e-mailek és megosztott képek segítségével csatlakozunk. Ami nagyszerű, de sokan olyanok, akik hozzászoktak a virtuális kommunikációhoz, nem érzik magukat kényelmesen, amikor beszélni kell valakivel. És amikor úgy érzik, hogy elkülönültek és magányosak, nem tudják, hogyan kell megtörni ezt a mintát.

6. A madarak

Ha először ezt a két madarat láttad meg, egy kicsit magányosnak érzed magad. Szeretnél beszélni valakivel az érzéseidről, de nem érzed magad jól, mert úgy gondolod, hogy túlságosan jelentéktelenek. Ne zárd be az érzéseidet, bízz a barátaidban és családodban. Mindig is nagyon független személy voltál, és az évek során megtanultad, hogyan oldd meg a problémáidat.

Ezért lehet, hogy a barátaid nem is veszik észre, hogy szükséged van rájuk. Ne feledd, az érzések kimutatása nem egyenlő gyengeséggel.

 

betöltés...