15 őszinte fotó, ami megmutatja, milyen a valódi támogatás

A boldogsághoz nem elég az, ha mindened megvan, ugyanis fontos, hogy megfelelő ember legyen melletted, aki mindenben támogat még abban is, amivel nem feltétlenül ért egyet, de megteszi, mert látja ezzel boldog pillanatokat okozhat neked. Például nagy megszállottja vagy a bögréknek, de a pasid nem igazán rajong érte, viszont az új kedvesed mindent megtesz, hogy boldognak lásson ezért egy különleges falat épít, hogy kiállíthasd azokat. Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy mekkora ereje is van valójában a szeretetnek, és mennyi áldozatot képesek hozni a szeretteid azért, hogy mosolyt csaljanak az arcodra.

1, A 14 éves vacsorát főzött nekem és a barátomnak a 4 éves évfordulón alkalmából. Döbbenet, hogy ilyen fiatalon jobban főz, mint némelyik szakács.

2, Anyukám megszállott kávésbögre gyűjtő, ezért bárhova megy mindig vesz egyet. Édesapám a háta közepére nem kívánta ezeket a vackokat, de anyukám új barátja egy speciális falat készített neki, ahova kirakhatta a kincseit.

3, A munkatársaim szülinapom alkalmából megleptek engem. A legszebb az egészben, hogy tudták, diétán vagyok ezért nem tortát, hanem gyümölcsöket kaptam tőlük.

4, Ron Swanson arcával ellátott pólóban jártam-keltem a nagyapám házában, aki viccesen megkérdezte, hogy miért nincs olyan pólóm, amin az ő arca van. Másnap szerzett nekem egy olyan pólót, és azóta abban vagyok nála.

5, Egy férfi, aki a játszótereket járta a kis fémdetektorával, hogy összegyűjtse azokat a fémből készült tárgyakat, amelyek veszélyesek lehetnek a gyerekekre nézve.

6, Jake Gyllenhaal és Tom Holland gyermekkórházakat látogatnak jelmezbe öltözve, hogy ezzel is felvidítsák a beteg gyermekeket.

7, Édesanyám régóta vágyott már egy új konyhára, és amikor elment a nővéréékhez néhány hétre, édesapám felújította neki az egészet.

8, A macskánk folyamatosan a plafont nézte, mert mászott rajta egy bogár. Addig-addig nyávogott, míg fogtam és felemeltem a plafonhoz.

9, Az első férjem elől mindig dugdosnom kellett a könyveimet, mert utálta azt, hogy olyan sokba kerülnek, és egy olvasás után csak porfogókká válnak. A második férjem viszont könyvespolcot készített nekem, hogy legyen hol tárolnom a szeretett olvasmányaimat.

10, A nagymamám a múlt héten ünnepelte a nyolcvanadik születésnapját, melynek alkalmából azt a pulóvert vettem fel, amit annak idején kötött nekem. Nagyon örült, mikor meglátta, hogy még mindig megvan a műve.

11, A nagyim félt, hogy a teknősöm megfázik, ezért kötött neki egy dinnye mintájú pulóvert. Elképesztő, hogy milyen gondoskodó asszony.

12, Egy nagymama, aki nemcsak a fagyizás élményét osztja meg az unokájával, hanem a játékból is kiveszi a részét.

13, A szülővárosom iskoláiban olyan speciális helyek vannak kialakítva, ahova a gyerekek a bontatlan, nem kívánt tízóraijukat, ebédjüket letehetik és társaik ha akarják megehetik. Ezzel nemcsak a műanyagszennyezést redukálják, hanem csökkentik a jó minőségű ételek kidobását is.

14, Ő itt Walter, aki minden hétfő reggel kint ül a kapuban és várja a barátait, akik elviszik az utcából a szemetet.

15, A bolt tulajdonosa hagyta, hogy a kutya bemenjen az eső elől

via

betöltés...