Elkészítették a nők rangsorát, csillagjegyük alapján. Ti hányadik helyen álltok?

Eléggé befolyásolja érzelmi intelligenciánkat, jellemünket, a másokhoz való hozzáállásunkat, hogy milyen állatövi jegyben születtünk. Minden csillagjegynek vannak pozitív és negatív tulajdonságai. Rengetegen elég szkeptikusan állnak a témához, de tény, hogy nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy létezik maga az asztrológia. Van, aki tudományként tekint rá, és van, aki szerint pedig egyáltalán nem az. Az asztrológiában leginkább hinni lehet, annak terjedésének pedig leginkább szociálpszichológiai okai vannak. Mi azért összegyűjtöttük, hogy a nőket mennyire befolyásolja, és rangsorolja, hogy kinek mi a horoszkópja, ezáltal milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Nézd meg gyorsan te is, vajon igaz-e rád, hányadik helyen állsz.

12.

Ikrek: Az Ikrek azok a típusú emberek, akik nem akarnak folyamatosan megfelelni másoknak. Nem igazán foglalkoztatja az az Ikreket, hogy idegenek elismerjék őket. Nem kifejezetten az ideális szépségek csoportjába tartoznak, de ők boldogok, nekik a legfontosabb, hogy önmagukkal legyenek harmóniában. Az Ikrek egyébként – talán pont ezért – mindig megtalálják maguknak az ideális párt.

11.

Szűz: A Szűz jegyűekre jellemző, hogy rendkívül intelligensek, éles eszűek, és gyorsan pörög az agyuk. Bármilyen helyzethez képesek alkalmazkodni, és remekül kijönnek mind a férfiakkal, mind a nőkkel. A legtöbb szépségkirálynő egyébként közülük kerül ki.

10.

Nyilas: A Nyilas az a típusú nő, aki mellett soha nem lehet unatkozni. Talán, majdhogynem ő az ideális nő, de nem abban az értelemben véve, hogy mások ne lennének azok. A Nyilas jegy szülötteinek mindig sok udvarlója, tisztelője van, de a férfiakat a kiszámíthatatlanságával csábítja magához, ami rengeteg kalandot ígér.

9.

Kos: A Kos szülöttei eszméletlenül szépek, okosak, tudják mit akarnak, azonban mégis pont ezek azok a tulajdonságok, amik sokszor megrémítik a férfiakat. Azért szerencsére vannak férfiak, akik inkább a kihívást látják a Kosban, és nem félnek kezdeményezni. Valahol szomorú is, mert minden tulajdonsága megvan hozzá, hogy akár a legtökéletesebb nőnek kikiálthassák.

8.

Bak: Azzal a remek tulajdonsággal rendelkezik, hogy nem érdekli mások véleménye. Nem vágyik olyan elismésre, minthogy ideális nő, vagy a tökéletes jelző. Tisztában van saját értékeivel, hogy bármire képes. Így otthonról kilépve egy melegítőben és kócos hajjal is meg tudná váltani a világot, ha akarná.

7.

Bika: Az a típusú nő, aki imádja a ruhákat, a szép cipőket, a gyönyörű táskákat. Nagyon jó színésznő, imádja a férfiakat őrületbe kergetni a folyamatos szeszélyeivel, de érdemes vigyázni, van aki gyorsan megunja ezt. A Bika egyébként jól leplezi, de egy eléggé kemény, karakteres jellem.

6.

Vízöntő: A Vízöntő mindig mindenki tetszését el tudja nyerni a magas intelligenciájával és a szépségével. A legnagyobb gond ezzel a csillagjeggyel, hogy nem igazán szeret szeretni. Remek pár, barát lehet,de nem egyszerű vele,nehezen mutatja ki az érzelmeit.

5.

Rák: A Rák jegyű hölgyekre jellemző,hogy gyönyörűek, okosak,tudják mit akarnak az élettől. Túlságosan próbálnak anyáskodni mások felett, ami rendkívül zavaró lehet. Nem mindenki szeretne még egy édesanyát az életébe.

4.

Halak: Tökéletesen el tudják játszani az ideális nő szerepét, aki védelmezni kell és egész nap babusgatni. A legnagyobb gond, hogy ők ezt nemcsak néha-néha igénylik, hanem egyfolytában. Ez kezdetben imponáló lehet,de később már zavaró.

3.

Oroszlán: Az Oroszlán hatalmas önbizalommal rendelkezik, mindenki aki az útjába áll,eltapossa. Nagyon intelligens, kissé heves vérmérséklet jellemzi, de alapvetően átgondolnak (próbálnak) mindent. Ha valakiben konkurenciát lát, hamar kiiktatja.

2.

Skorpió: A Skorpió nő rendelkezik egy olyan kisugárzással, ami pillanatok alatt elcsavarja a férfi fejét. Rendkívül jól tudják, hogy hogyan kell a környezetüket megbolondítani, hogyan kell mást kihasználni, ami egy nem túl jó tulajdonság.

1.

Mérleg: Egy Mérlegben megtalálható az összes fontos, jó női tulajdonság. Ő a tipikus,ideális nő, aki nem törekszik arra, hogy ideális legyen, mégis sikerül neki. Negatív tulajdonságai sem ijesztik el a férfiakat, rendkívül vonzó, okos személyiség, egyszerűen imádja az életét, ami kisugárzik,és ezt mások is megérzik.

betöltés...