24 szívet melengető fotó, amely bizonyítja, hogy a család a legjobb dolog ezen a Földön

Véleményünk szerint életünk legboldogabb emlékeinek legalább 90\%-a a családunkhoz köthető. Elvégre mi is lehetne annál örömtelibb, mint amikor az édesanyánk kigyógyul a betegségből, amikor kezünkben fogjuk az újszülött csecsemőnket, vagy amikor nem tudjuk eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk a régen látott rokonainkat ölelve. Cikkünkben most ilyen megható fotókat gyűjtöttünk össze, melyek szavak nélkül is remekül bizonyítják, hogy miért a család a legjobb dolog a világon.

,,Ma apa lettem. Sosem voltam még ennél boldogabb.”

,,100 év különbség. A 103 éves nagypapám a 3 éves lányommal a karjaiban.”

Ilyen egy tökéletes család.

,,A bátyám most látogatott meg engem a világ másik végéről, és pont ugyanolyan ruhában volt, mint én. Le sem tagadhatnánk, hogy testvérek vagyunk…”

,,Az édesanyám végre legyőzte a rákot.”

,,A nagymamám megkért, hogy töltsem fel ezt a képet a netre, mert szeretné, ha mások is látnák, milyen nagy paradicsomok nőnek a kertjében.”

,,Kivételesen megengedtem a fiamnak, hogy egy nappal karácsony előtt bontsa ki az ajándékát.”

A fiam és én készen állunk karácsonyra.

,,A nagymamám ma 100 éves. Túlélte a holokausztot és az egész családját elvesztette a második világháborúban, mégis itt van és mosolyog. Ő egy élő legenda.”

Ez az én csodálatos anyám, aki kipróbálta a szűrőket a telefonon. Az elmúlt évben átesett a második szívrohamán. Legalább néhány naponta próbálunk beszélni, hogy ellenőrizhessem a szüleimet, és tudjam, hogy jól vannak.

Csak nézd meg a büszkeséget az anyja arcán. 

,,Édesapám idén önkéntes mikulás volt a helyi állatkereskedésben.”

“Egész nap egyedül főzött non-stop. Köszi anyu.”

5 generáció, egyetlen fotón.

Hónapokig nem látta az édesanyját, ezért úgy lepte meg, hogy egyszerűen mellé ült le egy sporteseményen.

Az ex-feleségem elvitte a fiam, amikor csak 3 éves volt. Most 8 éves. 1200 mérföldet vezettem, hogy látogassam őt Hálaadáskor, és ezt csináltam. Azt mondta, ez nem rossz az elsőre.

,,A nagymamám 93 éves és bár már nem hibátlan a memóriája, még mindig úgy készíti a raviolit, mint senki más.”

,,Ezt a mini virágcsokrot készítettem édesanyámnak anyák napjára. Nem vettem, magam gyűjtöttem hozzá a virágokat és raktam őket csokorba.”

14 hónappal ezelőtt felszálltunk egy repülőgépre hogy örökbe fogadjuk őt. Ma felszálltunk egy repülőgépre, hogy kapjon egy lánytestvért.”

Ez a kislány rájött, hogy az apja, aki Nepálban volt, ott várja a nappaliban.

,,Édesapám, kezében a kisfiammal.”

A nagyapám után neveztem el a fiamat.

Tim Duncan, profi kosárlabdaedző és a lánya.

,,Soha nem láttam még valakit olyan izgatottnak, mint a kislányomat, amikor először látott karácsonyi fényeket életében.”

via

betöltés...