20+ átalakulás, ami a nőket valódi királynőkké változtatta

Minden nő gyönyörű, függetlenül attól, hogy maga mit gondol róla. A “Perezagruzka” (újraindítás) nevű orosz átalakítási projekt és a “10 év fiatalabb” néven futó nemzetközi kiállítás helyi változata úgy döntött, hogy bebizonyítja, hogy a közönséges nők valóságos királynőkké alakulhatnak.

Csodáljuk ezeket a csodálatos átalakításokat, és izgatottan osztjuk meg.

1.

Bár a projektek alapvetően egyformák – célja, hogy a nők szebbé és magabiztosabbá váljanak – nem mindegyik pontosan ugyanaz. Az egyik fiatalabb nőket mutat be, akiknek szükségük van a stílusváltásra, és egy új kezdet. A projektcsapata megváltoztatja a frizurájukat, tanácsokat ad a sminkjükre és a bőrápolásra, újragondolják a ruházati lehetőségeiket, és egyéb kisebb problémákat oldanak meg.

2.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Делюсь с вами результатом слаженной работы команды телепроекта «На 10 лет моложе» и @zhuk.studio ! Над финальным образом под моим руководством трудились стилисты и визажисты моей студии! Мастера, которые знают о желании преобразиться или быть моложе не понаслышке. Я горд тем, что моя команда мастеров трудится над вашими образами каждый день! И каждый день девушки и женщины покидают мою студию, помолодев на несколько лет, увидев себя в новом свете и в новом образе! И если вы давно хотите почувствовать себя на месте героини телепроекта – жду Вас в гости у себя в студии на Покровском бульваре! Телефон для записи 8(910)0015333

Евгений Жук (@ev.zhuk) által megosztott bejegyzés,

3.

4.

A “10 évvel fiatalabb” nevű másik projekt komolyabb munkát igényel az öregedési folyamat és a vele járó változások elleni küzdelemben.

5.

6.

7.

8.

9.

Mindkét átalakulás projekt olyan, ahogy eddig nem láttuk. Az alkotók úgy gondolják, hogy belső problémáink hatással vannak a megjelenésünkre, ezért meghívtak néhány pszichológust, hogy dolgozzanak együtt a show-ban lévő emberekkel. Mindegyikük elmondja saját történetét, és néha nagyon nehéz. Beszélnek, sírnak, megpróbálnak más szögből nézni az életükre, és végül rájönnek valami igazán fontos dologra.

10.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Новая Перезагрузка! Кто смотрел ? Для создания цвета я использовал #lorealpro #diarichesse 6.3 – 20 гр. 6.8-20гр. 4.5\%

Евгений Жук (@ev.zhuk) által megosztott bejegyzés,

11.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Долгожданное возвращение в эфир проекта «на 10 лет моложе»! Кто смотрел? Делитесь впечатлениями! Я создал образ для героини голивудской звезды ,а за кадром мне помогала команда стилистов и визажистов @zhuk.studio Для создания цвета я использовал #lorealpro #smartbond осветлил длину , цвет у корней #inoa 7-30гр, 8,22-10гр. Длина 9.12-50гр. 8.22-10гр. Кто смотрел ??? Как вам результат преображения ???? Как вам история ???? Делитесь своими впечатлениями!!

Евгений Жук (@ev.zhuk) által megosztott bejegyzés,

12.

13.

14.

Természetesen nem minden átalakulás egyszerű. Némelyikük sok időt vesz igénybe, például ha egy nő plasztikai műtéten megy keresztül. Nincs benne mágia, bár úgy tűnik. Mindegyikük divatszakértők, fogorvosok, kozmetikusok, sminkművészek és más munkájának eredménye.

Ezek a női kemények, de komoly segítséget kapnak, sőt, még az oktatáson is részt vesznek, hogy a jövőben vigyázzanak magukra az eredmény megőrzése érdekében.

15.

16.

17.

18.

Ezeknek a projekteknek a fő célja az, hogy megmutassák a nőknek, hogy milyen csodálatosak, hogy nézzenek magukra egy másik szemszögből, és megadják nekik az önbizalmat, ami hiányzik belőlük.

19.

20.

21.

22.

A szakértők mindent megtesznek, hogy segítsenek, de néha nehézségekbe ütköznek. Nem minden nő elégedett az új stílusával. Néhányan megpróbálnak vitatkozni azzal, hogy a stylistok kiszorítják őket a kényelmi zónájukból. A legtöbbjük azonban elfogadja az új megjelenést, és egyetért azzal, hogy az új stílusuk gyönyörű.

23.

24.

25.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Перезагрузка на ТНТ! Сегодня был очень трогательный выпуск . Кто не смотрел , рекомендую пересмотреть ! Работы у меня было не мало … 1) я нарастил волосы , затем сделал стрижку которая подходит на мой взгляд больше . 2) для создания цвета я использовал #lorealpro . Сначала обесцветил при помощи #blondstudio #smartbond . Корни окрасил #diarichesse 6-20гр + 6.12-10гр. , длина #dialight 10.21 на 1.8\% Всех целую!

Евгений Жук (@ev.zhuk) által megosztott bejegyzés,

26.

betöltés...