Két képet készített magáról ugyanazon a napon, de ha lenézel nem fogod elhinni, hogy ugyanaz a nő. Hihetetlen.

A szépség a néző szemében van, ahogy mi mind tudjuk.

De most egy fiatal nő, Milly Smith arra használja fel az Instagram fiókját, hogy megmutassa, hogy az emberek hogyan vélekednek rólunk egy egyszerű kérdésben. Csinált magáról két képet ugyanazon a napon, ugyanazt a ruhát viselte: egy melltartó és sötét harisnya.

Az első képen a harisnyát feljebb húzta és úgy tűnik, hogy a klasszikus homokóra alakja van, amit sokan ideális alaknak tartanak.

A második képen egy kicsit lejjebb húzta a harisnyát. Hirtelen oly módon látod a hasát, ahogy a legtöbb negatív ítélkezést kapja…

Fotó: Instagram

A képaláírásban azt írja, nem előtte-utána fotót akart készíteni, nem is egy fogyókúra eredményét bemutató posztról van szó, hanem arról, hogy megmutassa, mindkét testképét imádja. Mindkét képen lévő testtel harmóniában él.

“Elégedett vagyok a testemmel mindkét képen. Sem a több, sem a kevesebb nem lenne tökéletesebb. Nincs szükség arra, hogy mindenki egymást másolja. Mindenki legyen önmaga. És fontos, hogy mindenki meglássa, az emberi test egyszer ilyen, egyszer olyan. Nem kell folyamatosan a tökéletességre törekedni.”

Azt mondja, szerinte az emberek nem szeretik meglátni, hogy öt másodperc alatt megváltozhat a kép egy szimpla pózváltással.

Milyen igaza van! És a közönség is egyetértett vele az Instagramon: több mint 75.000 embernek tetszett a bejegyzése. Bátor nő. Maradj az úton, amin vagy Milly!

betöltés...