Így néznének ki a hírességek, ha eltűnnének a jellegzetes vonásaik

Egyre gyakrabban panaszkodunk, hogy mind a férfiak, mind a nők elveszítik az egyéniségüket a szépség és a divat miatt. Mégis, azok a hírességek, akiknek arcait mindannyian ismerjük és szeretjük, plasztikai műtéten eshetnek át, és elveszíthetik sajátosságaikat.

Photoshop segítségével úgy döntöttünk, hogy megnézzük a hírességeket, hogyan néznének ki a “kis részletek” nélkül. Meghívunk, hogy nézd meg az eredményeket.

Angelina Jolie

A teljes, érzéki ajkak a színésznő jellegzetes vonása. Természetesen Angelina még így is jól nézne ki, de olyan mintha szigorúbb lenne.

Cara Delevingne

Figyelemre méltó szemöldöke nélkül a modell és színésznő inkább bájos hölgynek néz ki, mint egy végzetes szépségnek. 

Julia Roberts

Fiatalon Juliát zavarta a nagy szája, de most már szabadon érzi magát. Csak nézd meg, milyen varázslatos a csodálatos mosolya!

Benedict Cumberbatch

A színész maga szeret viccelődni a szokatlan megjelenésével kapcsolatban, de a rajongók milliói még mindig imádják őt. Miután kicsit megváltoztattuk Benedict állát, ajkát, szemét és orrát, most biztosak vagyunk benne – a természet tudja, mi a legjobb!

Barbra Streisand

Volt idő, amikor Barbra Streisand elutasította az orra miatt a filmezést, de bebizonyította az egész világnak, hogy a tehetség fontosabb. Talán egy elegánsabb orral az arca harmonikusabbnak tűnne, de a varázsából vesztene nyilvánvalóan nélküle.

Scarlett Johansson

Egy másik színésznő, akit nem tudunk teljes ajkak nélkül elképzelni, Scarlett Johansson. A kép valahogy szigorúbb lett. Ismét, a természetes mindig szebb.

Vincent Cassel

Ez a francia férfi nem a szépségével, hanem a csodálatos karizmájával nyeri meg a szívünket. Mindent, amit a Photoshopban szerkesztettünk – a szemét, orrát és fülét – nem tette jobb képűbbé.

Vanessa Paradis

Vanessa fogai közötti rés talán sokkal híresebb, mint a filmográfia. És úgy tűnik, kicsit kevésbé lesz aranyos anélkül, egyetértesz?

Cindy Crawford

A szupermodell egyszer el akarta távolítani anyajegyét. Természetesen ilyen nagyszerű megjelenéssel minden esetben garantált a siker. Mégis, az egyedülálló sajátosság nagyon jó.

James McAvoy

Úgy döntöttünk, hogy James McAvoy orrán egy kicsit kisebbítünk, és kissé nagyobbítunk a szemén és az ajkán. Az egyetlen következtetés: jóképű volt, jóképű maradt!

Adrien Brody

A szemöldök és az orr új formája miatt Adrien Brody nemcsak megváltozott, hanem úgy tűnik, elvesztette egyedülálló szomorú varázsát.
betöltés...