17 nő, akit soha nem tekintettek gyönyörűnek, de bebizonyították, hogy mindannyian tévednek

Mindannyiunknak meg kell tanulnia, hogy tudjuk értékelni a világ sokszínűségét, mert némelyikünk még mindig hajlamos elítélni másokat a külseje alapján. Sajnos a nem szabványos arcú nőket gyakran alábecsülik, vagy ami sokkal rosszabb, terrorizálják őket. Nagy bátorságra van szükségük ahhoz, hogy megtanuljanak együtt élni az egyediségükkel, és elbúcsúzzanak minden komplexumuktól.

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek tudnia kell ezekről a csodálatos lányokról, akik bebizonyítják az egész világnak, hogy igazán szépek.

Ilka Brühl

https://www.instagram.com/p/BFZQpGHLAuh/

Brühl Ilka ectodermal dysplasiával született. Ez a ritka genetikai rendellenesség azonban nem tudta megtörni a lelkét. A lány azt mondja, hogy küldetése, hogy emlékeztesse a világot, hogy mindenki szép. Megosztja az élete fotótörténetét az Instagram-on.

Sophia Hadjipanteli

View this post on Instagram

Baby Phi 🍼

A post shared by Sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on

Sophia Hadjipanteli modell és egyetemista egy személyben, aki az Instagramjának köszönhetően vált híressé. Nem meglepő módon a karizmatikus és különleges szemöldöke tette őt különlegessé, hiszen olyan szinten túlzás és végletes a megjelenése, hogy senki sem tud közömbösen reagálni rá.

Swantje Paulina

https://www.instagram.com/p/BbupfvOnnYc/

Swantje Paulinnak több mint 200 ezer követője van az Instagramon, egyszerűen azért, mert büszke a szeplőire, és ez a követőinek is nagyon tetszik.

Dru Presta

https://www.instagram.com/p/BbP4UW8BmBt/

https://www.instagram.com/p/BbnYQDNhXxW/

Dru Presta alig 1 méterre nőt, törpenövése ellenére azonban szeretné megmutatni a világnak, hogy is lehet szép. A 21 éves lány egy álmos kisvárosból költözött Los Angelesbe, hogy valóra váltsa élete nagy álmát, és modell lehessen. Extrém méretbeli adottságai miatt persze több ügynökség is felfigyelt rá, ami már csak azért is öröm számára, mert egész gyerekkorában mások gúnyos megjegyzései elől menekült.

Mikayla Holmgren

Mikayla Holmgren egyike volt azon 51 versenyzőnek, aki az Egyesült Államokbeli Minnesota legszebbjének járó címért versenyzett november 25-én. Ám nem ő nyerte a megmérettetést, Mikayla volt a Miss USA első Down-szindrómás jelöltje, sőt, még két díjat is bezsebelt az este folyamán!

Em

Ez a fiatal lány bár nevét nem vállalta, az Instagramon készített inspiráló profilja számos embernek bizonyította már, hogy a szépség relatív, és csak az számít igazán, hogy mi mit gondolunk magunkról legbelül.

Tabria Majors

View this post on Instagram

Tab, don't tell

A post shared by Tabria Majors (@tabriamajors) on

View this post on Instagram

Shut up boy you talk a lot 🐷@fashionnovacurve

A post shared by Tabria Majors (@tabriamajors) on

Tabria sok képet készített magáról, hogy megmutassa, akkor is lehet viselni a márka termékeit, ha nem vagy olyan cérnavékony, mint egy amerikai modell.

Lotte Zuidema

Noha Lotte Zuidema külseje cseppet sem nevezhető ‘átlagosnak’, a fiatal lány bebizonyította, hogy ez sem tántoríthatja el őt attól, hogy sikeres modell váljon belőle. Ma már fotósok százai keresik meg őt hétről-hétre és rendkívül nagy népszerűségnek örvend a szakmájában.

Aleece Wilson

„Sosem gondoltam, hogy csinos vagyok, hiszen sosem láttam modelleket, akik úgy néznek ki, mint én” – mondta Aleece Wilson. Ma már modellként dolgozik, olyan híres divattervezőkkel például, mint Alexander Wang vagy Marc Jacobs.

Laura Lind

https://www.instagram.com/p/BcHuS4dgh3e/

https://www.instagram.com/p/BcHHfzYgb-q/

Laurát sok kellemetlenség érte fiatal korában az egyedi külsejének köszönhetően, de ma már az UNIQUE MODELS nevezetű modellügynökség szárnya alá véve bizonyítja be a világnak, hogy mennyire nagyot tévedett vele kapcsolatban a közvélemény fiatal korában.

Simone Thompson

View this post on Instagram

Whatever tickles your peach 🍑

A post shared by @ slickwoods on

Simone Thompson megtanulta figyelmen kívül hagyni azt, amit a többiek mondanak, és továbbra is magabiztos. Ezt a hozzáállást nagyra értékelte a Puma, Fendi, Marc Jacobs, Miu Miu és más népszerű márka.

Coralie Jouhier

View this post on Instagram

Regram 📸 @evitacastine 😘

A post shared by Coralie Tricycle team (@coraliekory) on

A lány azt mondja, hogy nem mindig könnyű az egyedülálló külseje miatt, de nagyon büszke a bőrére és a hajszínére, amit a szülei igazi ajándékának tart.

Arina Lubiteleva

View this post on Instagram

Bad things .

A post shared by ᴀʀɪɴᴀ ʟᴜʙɪᴛᴇʟᴇᴠᴀ (@im.arinari) on

Ez az ukrán modell úgy véli, hogy a hibái valójában az előnyei. Arina saját példájával szeretne inspirálni más tinédzser lányokat, akiknek nem szabványos az arcuk. Ez az oka annak, hogy Arina nem próbálja elrejteni a nagy füleit, és magabiztosan pózol a magazinok számára.

Luna Schulze

View this post on Instagram

@stinegoyastudio aw17 🐝

A post shared by LUNA SCHULZE 🌙 ️️ (@lunaschulze) on

A karizmatikus modell, Luna Schulze nem fél kimutatni a foga fehérjét, és minden őt ért kritika ellenére 32 foggal mosolyog a világba… 🙂

Ashley Soto

View this post on Instagram

One of my favorites 🌎❤️

A post shared by ASH SOTO (@radiantbambi) on

Ez a bőrbetegség egy ártalmatlan, ám hosszútávú probléma, ami kinézetben hasonló, mint a pigmenthiány, foltok lesznek a bőrfelületen, néhol világosabbak, helyenként sötétebbek. Ash sokáig szégyellte a testét, rejtegette a foltjait, mostanra viszont másként áll a helyzethez. Jelenleg 21 éves, és nem, hogy szégyelli, felvállalja különös foltok. Úgy döntött, hogy nem hagyja, hogy a bőre bármitől is megfossza, vagy visszatartsa, így különböző célokat tűzött ki maga elé: rövid nadrágot, és ujjatlan felsőket kezdett el hordani.

Refilwe Modiselle

A szülőhazájában az emberek soha nem figyeltek fel Refilwe Modiselle szépségére, de a divatipar üdvözölte a lányt, és az egyik legsikeresebb albínó női modell lett a világon.

Seana Steele

https://www.instagram.com/p/BSMpw1gAnqc/

https://www.instagram.com/p/BZ3dx-dgOcc/

Seana Steele egy feltörekvő modell és színésznő, aki ma már áldja a napot, hogy nem hallgatott azokra a rosszindulatú véleményekre, amik elítélték őt és akik megkérdőjelezték a sikerességét a modell és színész szakmában.

betöltés...