16 fantasztikus találmány, hogy könnyebbé váljon az életed

A jövő már itt van. Drónok, légdeszkák, giroszkópos robogók – ezek a szavak, amit már mindannyian ismerünk, és nem lepődünk meg rajtuk.

Úgy döntöttünk, hogy különböző hasznos találmányokat gyűjtünk össze, amelyek a kényelmet és a biztonságot egy magasabb szintre emelik. Mindet akarjuk, de melyiket válasszuk?

1. Összezsugorítható utazópalack

Ez az üveg, amely összezsugorodik és illeszkedik bármely pénztárcába vagy táskába, tökéletes az utazók számára. A spirális formában készült Que Bottle nagyon kompakt, így extra hely menthető meg a táskában.

2. Érzékelő virágokhoz

A Parrot Flower Power úgy van kialakítva, hogy segítsen a növények, a kertek vagy a gyepek gondozásában. A digitális érzékelő értesítéseket küld az okostelefonodra arról, hogy mit kell tenni: öntözni, műtrágyázni vagy arrébb tenni a növényt.

3. Teljesen autonóm bőrönd

Az Travelmate Robotics mindig követi a tulajdonosát, és az akadályokat az iránymutatók használatával elkerüli.

4. Szemét szkennelés

GeniCan egy hasznos eszköz, amely a termékek vonalkódjait olvassa be, ahogy kidobod őket a szemetesbe. Ezután létrehoz egy bevásárlási listát az okostelefonodon.

5. Újrahasználható fül-tisztító

Az Eeears alkotói figyelnek az ügyfeleikre és a természetre. Ez a kis eszköz biztonságos és könnyen használható. Ne félj a dobhártya sérüléstől – nem fog.

6. Kacsintó kamera

Csak kacsints, és készíts egy képet Blincam-mal. Ez a nagyon kényelmes hordozható fényképezőgép a szemüvegedhez csatlakozik, és nem hagyja, hogy lemaradj egy pillanatról sem!

7. Atlétikai mell támogató szalag

A Booband egyszerű, de mégis kreatív. Támogatja a melled, amikor ugrálsz vagy futsz. Nagyon sok lány érzi magát kényelmetlenül az intenzív edzés alatt, de a Booband könnyebbé teszi az életed.

8. Videó fogkefe

A Prophix egy olyan intelligens fogkefe, amely egy videót vetít előre a telefon képernyőjére, amikor mosod a fogad. Segítséget nyújt az összes problématerület elérésében és figyelemmel kísérésében.

9. Kézi kulacs

View this post on Instagram

Wetsleeve, spor yaparken bir taraftan su şişesi veya çantada hantal matara taşıma külfetini ortadan kaldırarak matarayı kol bandına dönüşürüyor. Koşu, bisiklet, yürüyüş, kaykay, doğa yürüyüşü, yoga veya herhangi bir fiziksel aktivitede, biraz hareket ettiğimizde vücudumuz su kaybediyor ve su içmemiz gerekiyor. Fakat spor veya aktivite sırasında suya ulaşmak çok da kolay değil. Bel veya sırt çantasından mataramızı çıkaracağız ya da elimizde sürekli su şişesi taşıyacağız. Ancak bunlar her zaman en konforlu çözüm olmuyor. Nedenlerini görmek de hiç zor değil. Kickstarter'da 25 bin dolarlık fon hedefini aşarak 175 bin dolar destek toplayan Wetsleeve, ön kola takılan bir bant gibi kolu saran bir matara. 350 ml hacimli Wesleeve'in ağızlık kısmı bilek üzerinde dururken hiçbir hareketinize güçlük çıkarmıyor. Böylece siz spor yaparken veya şehirde günlük rutindeyken su ihtiyacınızı tek bir kol hareketiyle giderebiliyorsunuz. Çalkalanmaya, tere dayanıklı olan Wetsleeve, kolay ulaşılabilmesi ve konforuyla her aktivitede kullanabileceğiniz bir yoldaş olmayı hedefliyor. Yeniden doldurmak da oldukça kolay. Bant ve fermuarla açıktan sonra içindeki tüpü doldurabiliyorsunuz. Ardından ağzını mühürleyip katlıyorsunuz. Böylece su içeride kalıyor ve bantın içine tüpü atıp yolunuza devam edebiliyorsunuz.

A post shared by bigumigu (@bigumigu) on

Wetsleeve a műanyag palackok tökéletes helyettesítője. Aktív életmóddal rendelkező ember számára tervezték. Úgy tervezték, hogy nem kell abbahagyni az edzést, amikor inni szeretnél. A szivárgásmentes anyag biztonságosan tárolja a vizet, és használhatod a zsebeket kulcsokhoz vagy hitelkártyához.

10. Spyntex transzformátor

Spyntex lehetővé teszi, hogy olyan kreatív legyél, amennyire csak szeretnél. Állítható panelekből áll, és különböző praktikus tárgyakká, például bútorokká, háztartási kellékekké, sőt játékokká is átalakíthatók!

11. Ivás a csapból

Tapi egy egyszerű gumi eszköz, amely a csaphoz illeszkedik a kényelmes iváshoz. Csak tedd rá, és ihatsz belőle.

12. Torta szeletelő eszköz

A Zenker torta szeletelő egy hasznos eszköz azok számára, akik otthon szeretnek sütni. 8 rétegre lehet vágni.

13. Hordozható utazó WC nőknek

Azt gondolnánk, hogy az Utazó WC inkább viccesnek tűnik, mint hasznos eszköznek. Azonban a várandós nők, vagy azok, akik sokat utaznak, hasznosnak találhatják, ha olyan helyzetben találják magukat, ahol nincs WC.

14. Anti-tolvaj hátizsák

A tolvajnak csak egy percre van szüksége a hátizsák kinyitásához és ellopni valamit. A Bobby egy egyedülálló hátizsák, rejtett cipzárral és titkos zsebekkel van ellátva. Senki sem tudja kinyitni, ha a hátadon van.

15. A fejjel lefelé nyíló esernyő

View this post on Instagram

AMAZING INVENTION | Get yours now at Suprellapro.com

A post shared by Suprella (@suprella_official) on

Már régóta vártuk! A Suprella erős vízálló anyagból készül. Felfelé nyílik, így többé nem fogsz kapni meglepetés esőcseppeket. Az előnyök meglehetősen nyilvánvalóak.

16. Hát borotva

A BaKblade 2.0 azoknak a férfiaknak készült, akik el akarják távolítani a szőrt a hátukról. Ez az eszköz hasznos lehet a testépítők és azok számára is, akik nem szeretnének extra “szőrmét” viselni.

betöltés...