Ez a kép egy horgászó apát ábrázol a hat éves fiával. Pár perc múlva a férfi meghalt.

Malik Williams és a barátnője, Heather elvitték a két fiukat kirándulni a közeli tóhoz. Míg az anya megetette a két hetes Joziahot az autóban, Malik és a hatéves Jaden horgásztak a dokknál.

Riley Gomez, egy 16 éves amatőr fényképész is a tónál volt, aki ezt a képet készítette. “Épp megláttam milyen szoros kötelék van az apa és a fiú között. Úgy gondoltam, ez milyen szép dolog” – mondta Gomez. Fogalma sem volt róla, hogy ez lesz az utolsó kép, amelyen Malik még él.

Néhány perccel később Heather sikoltott; Jaden a vízbe esett. Bár Malik nem tudott úszni, ösztönösen utána ugrott a tóba, hogy megmentse a fiát.

Egy éppen arra járó férfi jött a segítségükre, és képes volt kihúzni a hatéves gyermeket a vízből. De amikor az apa felé fordult, a folyó már elvitte Malik-ot. Már túl késő volt a fiatalember számára.

“Nem habozott, azonnal a fiunk után ugrott” mondta Heather, miközben megpróbálta visszatartani a könnyeit. Az egyik vigasztalása ebben a nyugtalanító időben az utolsó fénykép, amelyen Malik látható a fiukkal, akit annyira szeretett, hogy életét adta érte.

“Nagyon szomorú” – mondta Gomez. “De örülök, hogy én adhatom a családtagjai számára utolsó dolgot, hogy emlékezzenek rá. “

betöltés...