Ezt fedi fel az alvási pozíciód a személyiségedről

A következő egyszerű teszt segítségével még többet tudhatsz meg magadról! Nézd meg alaposan az ábrákat, és válaszd ki azt a pozíciót, amiben a legtöbbször alszol.

1.Ha nem tudsz anélkül elaludni, hogy a térdeid előre ne lógjanak miközben az oldaladon fekszel, nyugodt és megbízható ember vagy. Nem könnyű megbántani, és nem félsz a jövőtől sem.

Még a legszomorúbb téli reggelen is mosoly van az arcodon, és minden változáshoz, amit hoz az élet, probléma nélkül tudsz alkalmazkodni.

2.Ha többnyire magzati pózban alszol, gyakran van szükséged arra, hogy megvédjenek, megértsenek vagy együtt érezzenek veled.

Ezzel a testhelyzettel megpróbálod magad elzárni a problémáktól, melyek a világban körülvesznek. Tehetséged kibontakoztatására a legjobb, ha festesz, blogot írsz vagy táncolni tanulsz.

3.Ha szétdobált karokkal és lábakkal, a hasadon szeretsz aludni, vezető személyiség vagy. Impulzív vagy és kezdeményező, és szereted, ha mind a munkában, mind a magánéletben rend van a dolgaid között.

Valószínűleg mindig előre tervezel, mert nem szereted a meglepetéseket. Kitartással és felelősségérzettel nagy sikereket vagy képes elérni.

4.Ha a hátadon szeretsz aludni, pozitív ember vagy, aki szereti az életet, szeret a középpontban lenni és szereti a jó társaságot. Makacsul és kitartóan dolgozol, ugyanakkor racionális vagy, és mindig megmondod az igazat.

Az ebben a testhelyzetben alvók általában igen erős személyiséggel rendelkeznek.

5.Ha alvás közben úgy kihúzod magad, mint egy katonatiszt, valószínűleg nagyon stabil személyiség vagy, aki tudja, mik a céljai az életben, és mindenáron igyekszik megvalósítani azokat.

Szigorú, pedáns és igényes vagy, de a legtöbbet magadtól követeled meg.

6.Ha úgy alszol mint egy kócsag, amelyik az egyik lábát felemeli, kiszámíthatatlan vagy, aki gyakran mindenféle kalandokba keveredik. A hangulatod is gyorsan változik, ehhez a környezeted nehezen tud alkalmazkodni. Nehézséget okoz számodra a döntéshozatal, nehezen választasz a lehetőségek között.

A munkában és az életben általánosságban a stabilitást, a békét, a csendet és az alaposságot kedveled.

Ha jellemző rád, hogy több pózban is szívesen alszol, valószínűleg kevert személyiséggel rendelkezel, melynek rejtett mélységeit talán még te sem tudtad teljesen feltérképezni.

via

betöltés...