8 gyakori frizura hiba, amitől idősebbnek nézel ki

Amikor egy nőről alkotott összképről van szó, abba egyértelműen beletartozik a frizurája is. Hajtrendek jönnek-mennek, nincs az a hajhagyma, ami olyan gyorsan növesztené hajszálainkat, hogy lépést tudjunk tartani. Vannak azonban olyanok, akik nagyon lemaradtak vagy egyszerűen csak nem kaptak észbe még.

A mai cikkben arról lesz szó, hogyan kerülhetjük el, hogy öregebbnek tűnjünk.

TÚL sötét haj: nem baj, ha sötét árnyalatot választunk, viszont kérjük meg fodrászunkat, hogy meleg árnyalatú festékkel dolgozzon, és lehetőség szerint tegyen néhány világosabb –szintén meleg árnyalatú csíkot mindenhová, hogy lágyabb legyen a tekintet

HŰVÖS szőke árnyalat:azok a hölgyek, akik szőkét viselnek, és barnás bőrtónusúak, feltétlenül gondoskodjanak arról, hogy hajszínük meleg árnyalatú legyen, így elkerülhetik a sápasztó hatást

KŐkemény frizurák: a túlzásba vitt hajlakk vagy egyéb hajformázó nagyon természetellenes hatást kelt. Sokkal fiatalosabb, ha hagyunk néhány tincset rakoncátlankodni.

HÁTRAFÉSÜLT haj: a homlok és hajtő megmutatásával bizony arcunk azon területei is premier plánba kerülnek, melyeket nem biztos, hogy előnyös bizonyos idő után mutogatni. Viseljünk inkább olyan frizurát, ami keretezi az arcunkat!

SÚLYtalan frizurák: vagyis a haj, ami hosszú, de rásimul a fejre –vagy mert kevés vagy mert vékonyszálú. A kor előre haladtával hajhagymáink nem olyan intenzitással dolgoznak már, így ahhoz, hogy lefaragjunk pár évet, nem kell feltétlenül vágatnunk a hosszból: göndörítsünk!

SZÍNes megoldások: az a hajszín, ami húszas éveinkben jól állt, nem biztos, hogy 10 vagy 20 évvel később is megfelel majd. Bizonyos időközönként kérjük ki hajszobrászunk véleményét, kell-e frissíteni az árnyalaton!

VÁLASZTÉKpara: a fiatalosabb összkép érdekében érdemes oldalválasztékkal fésülni hajunkat. Ennek nagyon egyszerű oka van: ezzel a megoldással orcánkra terelődik a figyelem, és ezzel együtt rejtve maradnak a szarkalábak.

ELAVULT frizurák: Ez a hiba eléggé nyilvánvaló, de sok nő folyamatosan megismétli. El kell felejteni az elmúlt stílusokat, és ott hagyni őket, ahová tartoznak – a múltban!

via

betöltés...