16 férj, aki messze nem olyan, mint a Disney mesék romantikus hercegei

Kislányként minden lány egy szőke herceget képzelt el fehér lovon, ahogy vágtatnak a szélben lobogó hajjal, majd romantikusan ellovagolnak a naplementébe a királyságba. Persze ez szép álom és a legtöbbet a Disney rajzfilmek ihlették, ám a valóságban szinte egyetlen pasi sem olyan, mint a mesékben. Vannak, akik kifejezetten ellentétei ennek a vonalnak. A mostani posztunkban olyan férjeket hoztunk el, akiknek van még mit tanulnia a romantikából és a dolgok kivitelezéséből… főleg a konyhában.

1, A férjem még soha életében nem főzött teát, teafűből. Azt mondta készít nekem egyet mert én úgy szeretem, és ezt hozta oda nekem.

2, Mindig én készítem a férjem kávéját, most ő készített nekem, de szerinte ez volt az első és az utolsó kávékészítése.

3, Már ötvenszer elmondtam a férjemnek, hogy ne maradjon az ágyba a távkapcsoló mert nyomot hagy a bőrén, ha elalszik. Nem hitt nekem. Most így néz ki.

4, Úgy gondoltam, hogy egy tök jó sminket csináltam és megkértem a férjem, hogy csináljon rólam egy jó képet mielőtt lemosom. Ennyit sikerült tennie az ügy érdekében.

5, A családdal elmentünk nyaralni és amíg én a fiúkkal a strandon voltam, mondtam a férjemnek vásároljon be egy kis kaját. Ennyit sikerült hoznia a boltból.

6, Hallowwenkor Batman témájú jelmezekbe akartunk öltözni. A férjem nem tudta, hogy minek öltözzön be, én mondtam, hogy Pingvinnek. Nem gondoltam, hogy nem ismeri azt a karaktert.

7, Nem is értem a férjem, a tányérunkat tette bele a serpenyőbe, és azon akarta felmelegíteni a vacsorát. Nem tudom honnan látta ezt.

8, Mondtam a férjemnek, hogy vágja le a kenyér héját, ő ily módon vágta le. Vajon ezt a technikát honnan látta?

9, Összesen 10 percig hagytam egyedül a konyhába a férjem és erre mentem vissza.

10, A férjem fél munkákat szokott végezni… pont úgy mint ezt is.

11, Először és utoljára kértem meg a férjem, hogy válasszon ő karácsonyi dekorációt. A jászolban bizony Yoda mester látható.

12, A férjem választott zuhanyfüggönyt. Nagy hiba volt ezt rábízni.

13, Ha a férjem vajat kíván fogja és csak úgy beleharap egyet a közepébe, majd visszateszi a hűtőbe.

14, Megkértem a párom, hogy legyen kedves elvinni a kutyánkat kozmetikába, hogy egy kicsit igazítsanak a bundáján. Így hozta haza.

15, Mondtam a férjemnek, hogy legyen kedves vágjon fel egy avokádót és ahelyett, hogy kivette volna magját, együtt vágta fel.

16, A bal oldali képet én készítettem a páromról, a jobb oldalit viszont ő rólam. Ég és föld a különbség.

betöltés...