Ezt a 12 éves lányt “Godzillának” csúfolták. 15 évvel később a megjelenése mindenkit megdöbbentett

Aly Stolz 205 centis, mindenhol felfigyelnek rá az utcán. Korábban rengeteget bántották, de ma már megtanulta kezelni az ilyen helyzeteket.

“Bárhová megyek, mindenhonnan kitűnök.

Aly ma 27 éves és 205 centiméteres. Mindenhonnan kitűnik, és néhány olyan hétköznapi esemény is komoly nehézséget okoz neki, mint például a ruhavásárlás. Mivel 50-es cipőt hord, női cipőt csak a legritkább esetben talál magának, a nyári ruhákat pólónak hordja, nadrágot pedig csak rendelni tud.

Nem nehéz kitalálni, hogy Alynek nem volt éppen egy leányálom a gyermekkora. Állandóan cikizték, bántották a mérete miatt. Kiskorában sokszor csúfolták szörnyetegnek vagy éppen Godzillának, a kis Alyt pedig borzalmasan bántotta a dolog. Sokáig szorongott, nagyon szenvedett a mássága miatt.

Szerencsére mára hozzászokott, hogy bárhová megy, mindenhol lesz valaki, aki megbámulja őt. Büszke magára, és úgy érzi, gyerekkori élményei csak erősebbé tették, mivel felülemelkedett a problémáin, és megtanulta szeretni a testét. Ráadásul – mint mondja – a magassága praktikus is, hiszen erős, így bármit fel tud emelni, emellett pedig olyan dolgokat is elér, amit semelyik másik nő nem tudna.

Aly azt is megtanulta, hogy a magassága olyasvalami, amiből előnyt is kovácsolhat magának. Régebben például modellkedett is, és jó pénzeket keresett. Később azonban megunta a dolgot, jelenleg festőművészként dolgozik, de úgy érzi, itt is komoly inspirációt jelent számára a magassága.

És még a szerelmet is megtalálta: Sean Webb a fiatal lány legnagyobb csodálója. “Én 193 centi vagyok, így nagyjából 12 centivel vagyok alacsonyabb Alynél. Mindenhol felfigyelnek ránk, akkor is, ha csak sétálunk az utcán, de én örülök ennek a figyelemnek.”
“Imádok vele lenni, csodálatos ember. De a magasságát is szeretem, nagyon vonzónak találom.” – mondta a fiú.

Flo flo we love you so #beautifulafternoon #latepost #dope #humongous #luv #florida #miami #fortlaudy 😎💖🍍🌴🌞🌊

🌟 ALY 🌟 (@alystosz) által megosztott bejegyzés,

🌟 ALY 🌟 (@alystosz) által megosztott bejegyzés,

Bigger & big. 💖 #train #mtrain #subway #love #goodtimes #summerinthecity #lapsitting #humongous #humongousnyc @humongousnyc

🌟 ALY 🌟 (@alystosz) által megosztott bejegyzés,

Feeling sentimental 😍 #throwback #nofilter #love

🌟 ALY 🌟 (@alystosz) által megosztott bejegyzés,

Aly tehát megtanulta kezelni a másságával járó helyzeteket, és meg is találta a számítását. Éppen ezért minden nőt arra buzdít, hogy ők is fogadják el magukat olyannak, amilyenek. Még akkor is, hogyha kicsit mások, mint a többiek.

Ne foglalkozzatok azzal, mit gondolnak rólatok mások. Nem a külsőtök tesz titeket különlegessé”

– mondta.

via

betöltés...