Mi történt a kedvenc színészeinkkel, akik kiléptek a “Grace klinika” sorozatból

Vannak olyan sorozatok, melyek örökre beírják magukat a történelembe, ilyen például “A Grace Klinika”. Nem kevesebb, mint 16 évadot élt meg és volt benne nevetés, sírás és minden mi szem-szájnak ingere. Azóta néhány színész elhagyta a sorozatot és eltűntek a reflektorfényből, de mi most utánajártunk, hogy mihez is kezdtek a sorozat befejezése után.

1, Patrick Dempsey

A színész karrierje az 1980-as években kezdődött, de kétségtelenül, Dr. Derek Shepherd szerepe hozta meg neki a hírnevet. Amikor 2015-ben elhagyta a sorozatot, úgy döntött, hogy az autóversenyzésnek szenteli életét. Jelenleg fél profi pilóta és nagy versenyeken, eseményeken vesz részt, olyanokon, mint például a 24 órás Le Mans-i autóverseny.

2, Isaiah Washington

Színészkedés előtt az Egyesült Államok Légierejének tagja volt. Számos filmben sorozatban és színdarabban szerepelt már. 2005-ben csatlakozott “A Grace klinikához”, ám onnan egy incidens miatt kirúgták. A későbbiek folyamán időbe telt neki visszatérni a munkájához, de végül sikerült és beválogatták “A visszatérők” ötödik évadába.

3, Sandra Oh

A színésznő 10 éves korában kezdte karrierjét, a “The Canada Goose” című iskolai musicalben. Később a Montreali Nemzeti Színházi Iskolában tanult és 1989 óta foglalkozik rendesen színészkedéssel. 2005 és 2014 között “A Grace klinikában” játszott és 3 díjat is bezsebelt vele. Jelenleg a “Megszállottak viadala” című sorozatban szerepel.

4, Katherine Heigl

A színésznő 9 éves korában kezdte meg karrierjét nagynénje segítségével. 1992-ben a “The Night” című televíziós sorozatban játszott. Később számos filmben és sorozatban is láthattuk, ám 2005 és 2010 között “A Grace klinikában” játszott. Jelenleg a “Briliáns elmék” című sorozatban játszik.

5, Eric Dane

Eric Dane olyan nagy filmekben szerepelt, mint az “X-Men: Az ellenállás vége”, valamint a “Marley meg én”, de igazi hírnevet “A Grace klinika” hozta meg számára, ugyanis 2006 és 2012 között Dr. Mark Sloan szerepét játszotta el. Szándékosan hagyta ott a sorozatot, mert főszerepet kapott a “The Last Ship” öt szezonon át tartó sorozatban. Most a színész Cal Jacobs szerepét alakítja az “Eufória” című sorozatban.

6, Chyler Leigh

A színésznő 1997-ben Cind karakterét formálta meg a “Kickboxing Academy” című filmben. ezek után 6 évadon át figyelhettük őt Dr. Lexie Gray szerepében “A Grace Klinikában”. 2015 óta a “Supergirl” című sorozatban játszik.

7, Sarah Drew

A színésznő Dr. April Kepner szerepe miatt vált híressé, ám pályafutását 17 éves korában kezdte. Számos filmben és sorozatban is láthattuk, olyanokban, mint például a “Glee”, “Odaát”. Sarah a 14. évad végén hagyta el “A Grace klinikát”, most pedig a “Cagney és Lacey” sorozatban játszik.

8, T. R. Knight

Akkor kezdett felfelé ívelni a karrierje, mikor “A Grace klinikában” Dr. George O’Malley szerepét játszotta. Ott hagyta a sorozatot, hogy színpadi darabokon, filmekben, és egyéb produkciókban játszhasson. Feltűnt az “Esküdt ellenségek” és a “CSI: A helyszínelők” sorozatokban. Legutóbb a “When We Rise” című sorozatban tűnt fel.

9, Sara Ramírez

A mexikói színésznő nagyon sikeres volt “A Grace Klinikában”, ahol tíz éven keresztül alakította, Dr. Callie Torres szerepét. Korábban más produkciókban is részt vett már, például a “Pókemberben”, az “Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztályban”, a “Harmadik műszakban”. 2017 óta viszont szüntelenül lehet látni “Az elnök embere” című sorozatban.

10. Jeffrey Dean Morgan

Ennek a tapasztalt színésznek nagy sikerei voltak 30 éves karrierje során. Számos nagyszerű sorozatokban szerepelt, mint az Odaát, a Star Trek és a CSI: A helyszínelők. A Grace klinikában 2006 és 2009 között szerepelt. Ma a The Walking Dead-ben szerepel.

11. Loretta Devine

Adele Webber, 2013-ban, a 9. évadban halt meg a sorozatban. Szerepelt később az Odaát és számos egyéb sorozatokban (Everybody Hates Chris, The Carmichael Show).

via

betöltés...