“Én vagyok az anyja, úgyhogy azt csinálok vele amit akarok.” Az anya átszúrta a gyermeke arcát. De ezzel a fotóval különleges célt akar elérni.

Mikor az édesanya Enedina Vance a múlt héten hat hónapos kislányáról posztolt egy képe, sok kritikát kapott a kép miatt. Hogy mi volt az oka ennek? A kislány arcán egy piercing volt.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211506183683385&set=a.1989386747482.108860.1627740331&type=3

A posztban le is írta, hogy egy piercinget rakatott kislánya arcára és ezt írta mellé:

“Hát nem édes ezzel? Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog neki mikor nagyobb lesz.”

Aztán így folytatta:

“Én vagyok az anyja, úgyhogy azt csinálok vele amit akarok.”

Több ezren látták a képet, van aki jobban megdöbbent mint a másik, a kép a  Yahoo Beauty oldalon jelent meg. Csupán kevesen értették meg, hogy a kép nem igazi, a Photoshop nevű programmal készült.

Sometimes even my little big boy needs mommy to rock him to sleep. 😊💚My wild child actually asked if I would rock him…

Publiée par Enedina Vance sur Mardi 21 mars 2017

Fontos része a bejegyzésnek az, hogy az anyuka eléggé szarkasztikus hangnemet használ. Az igazi oka annak, hogy egy ilyen képet oszt meg a kislányáról az az, hogy szeretné felhívni a figyelmet a női körülmetélésre.

Azért is foglalkozott ezzel a kérdéssel az édesanya, mert az első terhessége alatt szembesült ezzel a kérdéssel. Az orvos megkérdezte őt, hogy szeretné-e ezt a beavatkozást gyermeke számára. Ő pedig inkább elkezdett kutatni a témával kapcsolatban ahelyett, hogy rávágta volna, hogy igen. Készen is állt a válasszal egy idő után:

-A tudomány bebizonyította, hogy a nemi szervek csonkítása semmilyen előnnyel nem jár.

Sok év után végre sikerült megvalósítania azt, hogy a témáról egyáltalán beszélgetés induljon el a neten, hiszen sokan kritizálták őt a kislánya képe miatt.

-Sokan felháborodtak azon, hogy gyermekem arcába ilyen fiatalon piercinget rakattam. Sokan nem tudják azonban, hogy a gyerekek fiatal korban sok csonkító beavatkozáson esnek át, akartuk ellenére.

Enedina még a Yahoo-ra is hivatkozik.

A nemi szervek csonkítása még mindig létezik, bár már egyre kevésbé végzik el ezt a beavatkozást a kislányokon.

Publiée par Enedina Vance sur Vendredi 27 novembre 2015

Mit szólsz Enedina hozzáállásához? Szerinted is a szülők döntik el mit fognak gyermekükkel csinálni? Kérjük oszd meg velünk véleményedet a Facebook-on a hozzászólások rovatban.

via

betöltés...