Az 1 éves gyermek nyom nélkül tűnt el 1995-ben – 21 évvel később az anyja összeomlik, amikor kiderült az exe hazugsága

Szörnyű érzés, mikor egy édesanyától elrabolják gyermekét, és 21 évig semmit sem tud róla.

Közben reménykedik, arról álmodik, hogy egyszer ismét átölelheti kincsét, akit a világon mindennél jobban szeret.

A következő történet egyszerűen hihetetlen, de szerencsére happy end a vége.

1995-ig kell visszamennünk az időben. Maria Mancia a munkából tért haza, mikor észrevette, hogy férje eltűnt, és a 18 hónapos kisfiát és minden hivatalos papírt magával vitt, tudósította az Inside Edition.

Csak egy fényképe maradt a fiáról, azt is az egyik rokon küldte el neki. Az asszony hívta a rendőrséget, de a hatóságoknak nem sikerült a férfi és a kis Steve Hernandez nyomára bukkannia.

21 év eltelte után szerencsére tavaly a rendőrség kapott egy fülest valakitől, aki elárulta, hogy hol van az akkor már 22 éves Steve, aki egyébként a jogi egyetem hallgatója a mexikói Puebla városában.

A rendőrök és nyomozók biztosra akartak menni a dolgukban, így nem szóltak egy szót sem anyának és fiának. A fiú apja időközben felszívódott, így a rendőrök azzal keresték meg Steve-et, hogy adjon DNS-mintát, hátha segít abban, hogy nyomára bukkanjanak az apjának. Közben a DNS-minta arra kellett, hogy meggyőződjenek arról, hogy Steve Maria fia.

Mikor kiderült, hogy megkerült a 21 éve elrabolt fiú, Maria nem akart hinni a fülének. Az ABC csatornának azt mondta:

“A sok gyötrődés, aggódás, amit az évek alatt el kellett viselnem, most végre elmúlt.”

A találkozás nagyon megható volt, Steve találkozhatott négy amerikai féltestvérével is, és döbbenten értesült arról, hogy ő is az Államokban született, ezért úgy döntött, ott kívánja folytatni tanulmányait.

Nézd meg a videóban, mikor anya és fia 21 év múlva ismét átölelhetik egymást.

via

betöltés...