Egy rövid film, amely megmutatja, hogy egy segítő kéz képes megváltoztatni a világot, kevesebb mint 3 perc alatt

Az életben a legkisebb jó tettek is jobbá változtathatják valakinek az életét. Azt azonban soha nem tudhatjuk, hogy az élet hová visz minket, miután volt részünk nehéz időkben, átestünk problémákon, sőt sikereink is voltak. Talán elfelejtjük, mennyire fontos a jó cselekedet, és végül úgy fogjuk végezni, mint a férfi a Mr. Indifferent, azaz Mr. Közömbös című rövidfilmben – nem törődve másokkal.

Ez a rövid film megváltoztathatja más emberek szemléletét és segíthet megérteni, hogy soha nem késő jobbá válni és segíteni más embereknek.

Nagyon meghatónak és jelentősnek találjuk ezt a filmet, és úgy döntöttünk, hogy kiemeljük azokat a pillanatokat, amelyek jobbá tették ezt a férfit.

Egy apró tett megváltoztathatja azt, ahogy a világot látjuk.

.

3 perc alatt ez a film többet adott nekünk, mint vártuk. Olyan férfit képvisel, aki önző életet él és figyelmen kívül hagy másokat. Már az első jelenetben sem állítja meg a lift ajtaját, hogy egy nő elérje. Nem vesz tudomást egy lufiról, amely elszökött egy kislány elől.

Azonban minden megváltozik, amikor a járdán áll, és várja, hogy a lámpa zöldre váltson a zebránál. Egy idős nő megragadja az egyik kezét, hogy segítséget kapjon a férfitől, hogy biztonságosan átkelhessen a zebrán. Nos, néhány másodperccel később látjuk, hogy ha nem lenne ott a férfi, akkor a hölgy valószínűleg balesetet szenvedett volna, és a morcos férfinak ekkor felnyitották a szemét.

Végül megértette, hogy ha kiveszi a kezét a zsebéből, és valami jobb dologra kezdi használni, akkor nemcsak jó érzéssel tölti el, de lesz képes másokat is megmosolyogtatni. Ettől a pillanattól kezdve új emberré válik.

.

.

Jó cselekedeteinek legjelentősebb pillanata azonban az, amikor észrevett egy férfit ugyanazon a járdán. Ez az ember emlékeztette rá, milyen volt azelőtt, mindig csak a saját ügyeit tartotta szem előtt, kezét a zsebeiben tartva. Ezúttal úgy döntött, hogy megváltoztatja az életét, ráadásul vak embernek is tetteti magát, csak azért, hogy úgy segíthessen, mint ahogy az idős nő tette.

Itt megnézheted a Mr. Indifferent című kisfilmet:

Mi a véleményed erről a filmről? Lehet, hogy az idős nő meglátta régi önmagát a férfiban és segíteni akart neki?

betöltés...