9 szépségszabály, amit egyetlen királyi hölgy sem törhet meg

A királyi család tagjai minden egyes alkalommal a nyilvánosság előtt vannak. A reflektorfényben még intenzívebben tündökölnek. Ilyenkor persze kötelezően be kell tartani bizonyos öltözködési és megjelenési szabályokat. A királyi hölgyek tagjai tökéletes hajjal, sminkkel és megjelenéssel kell rendelkezniük. Elhoztunk néhány tényt, amiből kiderül, milyen élete van a királyi család nő tagjainak.

Feltűnő színű rúzs.

A királyi családban tilos a vörös vagy bármilyen más sötét színű rúzs használata. A rózsaszín és a színtelen ajakbalzsamok megengedettek. Ez egyébként azért is jó, mert nem lesz rúzsos a foguk.

Arc.

A királyi család tagjai nem viselhetnek olyan sminket, amivel nagyon erős és rideg tekintetet kölcsönöznek az arcnak. Ők csak természetes sminket használhatnak. Ha egy kis pírt szeretnének az arcukra varázsolni, meg kell csipkedni vagy hideg vízzel fel kell frissíteni a bőrt.

Smink.

A királyi családban senki sem visel erőteljes sminket, nem látsz rajtuk műszempillát, se füstös szemeket, semmi ilyesmit. A királyi smink általában egy leheletnyi világos vagy test színű szemhéjfestékből és egy kis szempillaspirálból állhat.

Hosszantartó smink.

A királyi család hölgy tagjainak tökéletes sminket kell viselnie, ugyanis számos eseményen, rendezvényen vesznek részt, ami órákig is eltarthat. Teljesen mindegy, hogy fúj a szél, vagy tikkasztó meleg van, a sminknek akkor is makulátlannak kell lennie.

Nyilvános helyen sminkelni.

Az etikett tiltja, hogy a királyi család tagjai bármiféle kozmetikai termékkel kezeljék az arcukat a nyilvánosság előtt. Bár ez valójában egy kis púderben és rúzsban merül ki. De még ez is tilos a számukra.

Körömlakk.

A királyi hölgyek nem hordhatnak feltűnő és erős színű körömlakkot. Csak és kizárólag halvány rózsaszínt és áttetszőt, mert a kezeket akkor is szép állapotban kell tartani.

Haj.

A királyi protokoll kimondja, hogy szépen rendezett frizurával kell megjelenniük. Kate-nek például saját bejáratú fodrásza van és csak egy fajta hajat csinálnak neki.

Haj.

Katalinnak minden alkalommal tökéletesen be van szárítva a haja és rendszeresen festik is neki, hogy még véletlenül se kandikáljon ki egy nemkívánatos ősz hajszál.

Kalap.

A királyi öltözködési szabály szerint a kalapok minden formális eseményen, beleértve az esküvőket és a karácsonyi rendezvényeket is kötelezően kell viselni. Koronát csak a királynő vagy a király viselhet.

betöltés...