Az iskola megbünteti a lányt, mert megütött egy fiút: Majd az anya felismeri az igazságot, és rohant az igazgatóhoz

A nővérként dolgozó anyuka feldúltan mesélte, hogy mi történt vele. Egy mozgalmas napon egyszer csak egy hívást kapott az iskolától, ahova a lánya jár. Közölték vele, hogy volt egy incidens, ami miatt be kell mennie.

Először azt hitte, hogy valami baleset érte a lányát, de aztán kiderült, hogy verekedés volt. Egészen pontosan a lánya megütött egy fiút, akinek még az orra vére is eleredt.

„Már 45 perce próbáljuk hívni, komoly ügyről van szó!” – mondták neki a telefonban.

Amikor az anyuka beért, az igazgatói irodába irányították, ahol ott volt a lánya, az igazgató, a vérző orrú fiú, és a szülei, meg a tanár. Mind az anyukát nézték, és a tanár gúnyosan megjegyezte:

„Milyen kedves Öntől, hogy végre csatlakozik hozzánk!”

Az anyuka ezt felelte:

„Igen, kicsit sűrű napon volt a kórház sürgősségi osztályán. 40 öltéssel kellett összevarrni egy 7 éves gyereket, akit megvert az anyja, majd a rendőröknek is segíteni kellett a nyomozásban. Elnézést a kellemetlenségért, hogy várni kellett rám…”

Pár perc csend után a tanár elmondta mi történt. A fiú szétkapcsolta a lány melltartóját, ezért a lány megütötte a fiút. Kétszer… Az anyuka alig akarta elhinni, hogy a lányát vonják felelősségre.

„Oh, és most biztosan tudni szeretnék, hogy szeretnék-e feljelentést tenni a fiú ellen szexuális zaklatás miatt, és az iskola ellen, hogy hagyta neki!?”

Ekkor a tanár már mentegetőzni kezdett:

„Azért nem hiszem, hogy ennyire komoly lenne a dolog…”

Ekkor az anyuka megkérdezte a lányát, hogy mi történt:

„Folyamatosan kikapcsolgatta a melltartómat, én meg szóltam neki, hogy fejezze be. A tanár azt mondta, hogy ne törődjek a fiúval, mire ő megint megcsinálta, én meg megütöttem. Aztán abbahagyta.”

Az anyuka mérgesen a tanárra nézett:

„Hagyta a fiúnak, hogy ezt csinálja? Miért nem tett semmit? Jöjjön, ide, lehúzom a nadrágját, meglátjuk, mit szól hozzá! Miért nem kapcsolja ki az igazgató melltartóját? Vagy az enyémet? Csak mert ők gyerekek, ettől már nem is számít?”

Ekkor az igazgató lépett be a vitába:

„Hölgyem! Minden tisztelettel, ne menjünk el a mellett, hogy a lánya megütötte az egyik osztálytársát!”

„Én meg úgy látom, hogy egy sze.xuális támadással szemben megvédte magát. Nézze meg! Kétszer akkora az a fiú! Mit kellett volna tennie? Hányszor kellett volna hagynia, ha az az ember, akinek meg kellett volna védenie, nem tett semmit? Most hazaviszem a lányomat, és remélem, hogy soha többet nem történik ilyesmi sem vele, sem mással!”

A lányt másnap másik osztályba helyezték át.

Oszd meg ezt a fontos történetet a barátaiddal és családoddal a Facebookon. Gondolod, hogy az anyukámnak igaza volt, hogy így lépett fel a lánya védelmében? Ha igen, akkor add tovább!

via

betöltés...