Az orvosok nem merik megérinteni a terhes nőt: 3 perccel később, ünneplés a szülőszobában

Amikor Oksana Kobletskaya megtudta, hogy terhes, hihetetlen boldog volt. A 36 éves nőnek és férjének, Sergey-nek már volt egy hároméves kislánya, és örömmel várták, hogy bővüljön a kis családjuk.

A pár nem tervezett nagy családot, úgy gondolták: két gyermek tökéletes lenne számukra, ráadásul ez még annyira anyagilag sem lenne túlságosan megterhelő számukra. De a terhessége korai szakaszában Oksana megtudta, hogy több gyermeket vár…

“A családunkban soha nem voltak ikrek” mondta Oksana. “Azt gondoltam, hogy ez nem történhet meg velem sem.” De várt még egy nagyobb meglepetés is rájuk.

Amikor Oksana bement egy rutin ultrahang vizsgálatra, az orvos első hallásra hihetetlen hírekkel ajándékozta meg. “Amikor láttam a döbbenetet az orvos arcán, a szívem megállt egy pillanatra,” emlékeztetett vissza Oksana.

Az orvos megtette a bejelentést: “Látok öt magzatot. Talán hatot. Nehéz megmondani.”Rendkívül ritka, mondanom sem kell. Ötös ikrek csak egyszer fordulnak elő 55 millió terhességből! Miközben a várandós anya feldolgozta ezt a rendkívüli hírt, az emberek izgatottan mesélték el egymásnak a történetét az egész klinikán. Egy orvos sem volt ott, aki valaha látott volna ilyet.

“Úgy éreztem, mintha álmodtam volna – nos, mint egy kisebb fajta rémálom. Állandóan azt vártam, hogy felébredjek” mondta Oksana később. Ő és a férje rájöttek, hogy meg kell változtatni mindent, amit a jövőben terveztek. “Nehéz volt még elhinni” mondta Sergey. “Kellett egy kis idő, amíg megemésztettük a hírt. Úgy értem, hogyan fogunk gondoskodni oly sok gyermekről?”

A 30. hét volt, amikor Oksana vajúdni kezdett. Ahogy elindultak a kórházba, nyolc orvos állt készen, hogy segítse a szülést. “Úgy bántak velem, mint egy porcelánbabával, alig mertek hozzám érni – nagyon óvatosak voltak” mondta.

Három fiú és két lány született meg sikeresen császármetszéssel.

Az orvosok, akik felkészültek a legrosszabbra, mivel rendkívül szokatlan terhességről volt szó, alig hittek a szemüknek: az öt gyermek nagyon kicsi volt, de mind makkegészséges.

Annak ellenére, hogy a dolgok nem úgy fejeződtek be, ahogy a család tervezte, biztos vagyok benne, hogy fényes és boldog jövő vár rájuk.

betöltés...