Az apa magával vonszolja EZT a szakállas férfit az erdőben. Mindezt azért, mert jobban szereti a lányát, mint az egóját.

Az esküvői fotós, Delia D. Blackburn azt gondolta, hogy már látott minden jót (és rosszat), amit egy esküvőn lehetséges. De Brittany Bachman esküvőjén a menyasszony apja valami olyat tett, amivel még Delia sem találkozott eddig. Szerencsére ott volt, hogy rögzítse ezt a hihetetlen pillanatot.

Mindenki lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogy a menyasszony vonult a folyosón. Aztán hirtelen az apja, Todd megállt. A vendégek felé fordult, meglátta Brittany mostohaapját, és elindult felé.

Majd megragadta a kezét.

Eleinte mindenki meghökkent, és aggódott. Vajon mi fog történni?

De hamar megértették: Todd azt akarta, hogy ketten együtt vezessék Brittanyt az oltárhoz. Végülis ő a “másik apja.” Amikor a násznép rájött, hogy mi történt, könnyek folytak, és mindenki elkezdett tapsolni. Még Brittany mostohaapja sem tudta visszatartani az érzéseit.

“Mindenki könnyekig hatódott az ünnepségen… beleértve engem is!” írta Delia, miután elkészült a képekkel. “Az esküvőnek a menyasszonyról és a vőlegényről kell, hogy szóljon, és soha a rokonok megsebezett büszkeségéről. Gratulálok Todd Bachmannek, hogy megmutatta, mit jelent valójában az igaz szerelem…mit jelent a gyermekünk iránti szeretet”

.

Ezt a gyönyörű, önzetlen gesztust már milliók látták, és osztották meg szerte a világon. És ez egy jó dolog – bizonyára másokat is inspirálni fog ez a történet, néha félre kell tenni a büszkeségünket!

betöltés...