Kate Middleton meglát egy 10 éves kisfiút a tömegben. Egy pillantást vet az arcára, és észreveszi, hogy valami nincs rendben

Nem könnyű dolog szülőnek lenni de ez az egyik legszebb foglalkozás a világon.

Szülőként nemcsak arról kell gondoskodnunk, hogy a gyerekek feje fölé tető kerüljön, étel legyen az asztalon és ruha a szekrényekben. Ennél sokkal fontosabb az, hogy a gyerek lelki és szellemi jólétéről is gondoskodjunk.

Néha az is mindegy, kinek a gyerekéről van szó. Ha szülő vagy, akkor mindig az az maradsz írja The Mirror  Vilmos herceg feleségével, Kate Middletonnal kapcsolatban.

Vilmos herceg és Kate Middleton 2013 óta tudja mi az szülőnek lenni. Akkor született meg kisfiuk George. Két évvel később érkezett meg a másik gyermek, – Charlotte 2015-ben született.

A gyerekek megszületésük óta szüleik életének középpontjába kerültek. De Kate Middleton a héten kedden tettével bebizonyította, hogy nemcsak a saját gyerekeiről szeret gondoskodni – amikor is egy fiatal tíz éves kisfiún segített.

Kedden a pár Coventry-be látogatott el és ez azt is jelentette, hogy több ezres tömeg gyűlt össze az utcákon. Sokan szerették volna látni Kate-et és Vilmos herceget. Fiatalok és öregek is órákon keresztül ácsorogtak kint, hogy megpillanthassák a párt.

A tömegben egy tíz éves didergő kisfiú is ácsorgott. Nagyon hideg volt aznap és ez a fiú is remegett, annyira fázott már. Kate észrevette a kisfiút, odament hozzá és megkérdezte, jól van-e.

Kiderült, hogy a kisfiú már három órája áll kint a hidegben.

Aztán odaküldte az őröket,hogy segítsenek a fiún.

-Igazán kedves volt vele, és tényleg odafigyelt arra, amit a fiú mondott. Látszik, hogy ő is anya. – mondta Carole Flynn, a kisfiú iskolájában dolgozó tanítónő a The Mirror -nak.

The Mirror azt is írta, hogy Vilmos herceg is igazán kedves volt amikor meglátott egy síró kislányt és felajánlotta, hogy vesz neki egy pohár forró csokoládét.

Milyen jó ezt olvasni. Vilmos herceg és Kate is nagyon kedves emberek, akik mindkét lábbal a földön járnak.

Mindegy, hogy mi a munkánk, honnan származunk és mennyit keresünk. Mindenki ugyanolyan értékes!

via

betöltés...