El kellett temetnie a fiát, de minden értelmet nyert, amikor 5 év múlva meglátta ezt az idegen arcot

Bár az amerikai pár, Dave és Jane Daulton története happy enddel végződött, azonban ez egy tragédiával kezdődött. 1984-ben öt gyermek büszke szülei voltak és várták a hatodikat, Tommyt.

De akkor megtudták, hogy a még meg nem született fiuk Down-szindrómás. Dave és Jane eldöntötték, hogy haladnak az előre eltervezett útjukon. Bár tudták, hogy az élet nem lesz mindig könnyű egy speciális igényű gyermekkel, mégis alig tudták kivárni, hogy megszülessen.

Aztán érte egy másik sokk a családot. A 4 éves kisfiukat, Briant meg kellett műteni, de egy súlyos allergiás reakciót váltott ki az altatás és kómába esett. Három nappal később meghalt a kórházban. Az egész családot lesújtotta, de a szülőknek erősnek kellett maradniuk a többi gyerek előtt.

Néhány év elteltével a család sebei lassan begyógyultak. Mind az öt gyermek felnőtt, és lassan kirepültek otthonról. Aztán jött egy transzformációs tapasztalat 1990-ben: Jane ugyanazt álmodta három éjszaka egymás után. Azt álmodta, hogy egy Down-szindrómás babának nagy szüksége van a segítségére. Ezt egy jelnek fogta fel, és másnap ő és a férje felhívták a helyi adoptáló ügynökséget.

Megtudták, hogy egy család nemrég kimaradt az ügynökség közelgő örökbefogadáselőkészület-kurzusából, és ez azt jelentette, hogy egy hely szabad volt aznap este. Így találkozhattak a Daulton szülők Bennel, egy csodálatos fiúval, aki Down-szindrómás és szívfejlődési problémával küzd. Azonnal beleszerettek, és elindították az örökbefogadást.

Mindenki feszült volt, amikor Bennek műtétre kellett mennie a szívhibája miatt; Az egész család Brianre emlékezett. Ben műtéte jól sikerült, és ma egy boldog 28 éves férfi.

Jane és Dave megtalálták a hivatásukat; úgy döntöttek, hogy további Down-szindrómás gyermekeket fogadnak örökbe. 1995-ben, a kis Emily vált a család részévé, majd nem sokkal később egy másik lány, Lani is csatlakozott a “csapathoz”. Ma Lani 15 éves.

A család tovább gyarapodott. Megtudták, hogy a speciális igényű árváknak Ukrajnában nehezen találnak állandó otthont és így lettek ők az első amerikai házaspár, akik otthont nyújthatnak egy ukrán árva Down-szindrómás kislánynak, Anyának.

Aztán Jack, Philipp, Marina, és Molly is csatlakozott a családhoz.

Az évek során a család összesen 15 gyerekkel büszkélkedhetett! A biológiai gyermekük közül néhányak már saját családja van.

Ezek az emberek boldogabbak együtt. Dave és Jane nem tudna elképzelni semmit, ami büszkébbé tenné őket.

betöltés...