Ez a Hölgy vásárolt egy régi bunkert … és átalakította azt, valami igazán ELKÉPESZTŐ módon

Nincs semmi, ami értékesebb lenne az emberi kreativitásnál. Ezért imádom megosztani az ilyen történeteket. Nézzétek meg magatok.

Ez a bunker valamikor 1942-ben épült Nagy-Britanniában, amely bombabiztos menedéket szolgált a civileknek. Miután befejezte a küldetését, a bunker állapota romlani kezdett, és az évek során teljesen lepusztult …

…Egészen addig, amíg egy nő, Elizabeth Strutton úgy döntött, hogy új életet lehel ebbe a helybe. A bunker és környéke költsége körülbelül 200,000 dollár volt.

A gazdasági válság idején, az “átalakítás”, amit ott elvégzett egy igazi áldás volt Elizabethnek. Minden a pénz amit ráköltött kifizetődött.

A bunker belső tere átesett egy teljes átalakuláson …

Az elrendezés nem változott, de a szellőztető rendszert, és a vízvezetékeket teljes mértékben korszerűsítették.

Egy rendkívül eredeti megoldást találtak ki a szobák megvilágítására, amit a bunkerben találtak: egyedi gyártású napcsövek, amik áthatolnak az erős mennyezeten keresztül.

Az átalakítás után az egykori háborús menedék alig felismerhető!

Most egy modern három hálószobás bungaló, két fürdőszobával, egy tágas konyhával és egy nappalival.

Rengeteg innovatív megoldásokat kellett kitalálni, de az eredmény nagyon megérte. Elizabeth azt mondja, hogy most úgy érzi, ahol ő él, az a legjobb hely a világon.

Veteránok, akik gyakran meglátogatják Elizabeth “házát”, elcsodálkoznak az átalakuláson, ami történt.

Minden akadály ellenére, egy kis kreativitással, ez a régi elhagyott bunker életre kelt és átalakult egy igazi otthonná.

Elképesztő, mit lehet elérni megfelelő hozzáállással!

betöltés...