A 18 éves fiú hasi fájdalommal rohant a kórházba: majd a terhességi teszt rámutat valami rettenetesre

Byron Geldard Nagy-Britanniában élt és már elég régen hasfájdalmai voltak mikor elment, hogy kivizsgáltassa magát.Az orvosok azonban nem találták meg ennek, írta a Telegraph.  A fiú éppen a nyári vakációból tért haza és a vizsgáira készült, amikor az orvosai azt mondták, hogy terhességi tesztet kell csinálnia. A fiú nem akart hinni a fülének.

https://www.facebook.com/ByronGeldardCancer Some of you may know I was diagnosed with type of testicular cancer called…

Publiée par Byron Geldard sur Lundi 1 septembre 2014

Byron arra gondolt, hogy a gyomorfájdalom semmi komoly betegséget nem jelent. De aztán a vakáció után ismét felerősödtek fájdalmai és orvoshoz ment.

A vizsgálatok alkalmával egy daganatot találtak megállapították, hogy rákos elváltozásról van szó. A betegség gyorsan terjedt és már a tüdőig is eljutott.

Több vizsgálatra is szükség volt ahhoz, hogy megállapítsák, milyen rákról van szó.

-Az orvosaim azt mondták, négy-öt fajta rákról lehet szó. De én nem értettem az egészet, egyszerűen nem tudtam felfogni. – mondta Bryan.

A következő vizsgálat alkalmával a fiúnál terhességi tesztet végeztek el. Byron azt hitte ez csak vicc, de az orvosok ezt komolyan gondolták.

Néhány perc múlva meg is állapították, hogy a teszt pozitív és a fiúnak 4-es stádiumú hererákja van. Napjainkban a terhességi tesztet gyakran használják a hererák diagnosztizálására.

-A teszt után azonnal elkezdtük a kemoterápiát- mondta Bryan.

Decemberben a fiút megoperálták és néhány héttel később jó hírt kapott: a rák eltűnt a szervezetéből.

-Igazán örültem, hogy már nem vagyok beteg és azt hittem, vissza tudok térni majd a normális élethez. De közben minden a feje tetejére állt.- mondta a fiú a Telegraph-nak.

-Most mindenkinek szeretném ezt elmondani: a rák nem egyenlő a halálos ítélettel. Mindenki akit érint, szeretném, hogy elolvassa ezt.

via

betöltés...