Ez a pár elvált, miután a nő meghízott, és megcsalták. De amikor egy évvel később a férfi bekopogott az ajtón, ő nem habozott ezt tenni.

Lisseth Expósito eredetileg a venezuelai, de most Angliában él, Kentben. 15 éves korában megismerkedett egy társkeresőn Joséval, aki egy 19 éves venezuelai születésű férfi. Minden jól ment, a két tizenéves három év után úgy döntött, hogy összeházasodik. Lisseth ekkor csak 19 éves volt, és terhes volt közös gyermekükkel. De a magzat nem az egyetlen dolog, amitől a hasa növekedett.

A párnak volt egy rossz szokása, szinte naponta, egészségtelen ételeket. De míg José súlya ugyanakkora maradt, Lisseth egyre jobban elhízott. A terhesség alatt angol reggelit evett, majd süteményeket, tésztákat, és minden nap McDonald hamburgereket. Hamar elérte a 300 fontot(136kg).

Míg terhes volt, a férje támogatta és biztosította őt, hogy le fog fogyni a szülés után. Azonban a szülést követően a súlya szinte ugyanannyi maradt. “Állandóan két ember helyett ettem” vallja be Lisseth. “Csak a következő étkezés járt a fejemben.”

Lisseth azt gondolta, hogy férje iránta érzett érzelmeit nem fogja befolyásolni a súlya, de sajnos tévedett. “Minden időnket együtt töltöttük, és minden este, mielőtt aludni mentünk megcsókolta az arcomat, és azt suttogta, hogy szeret. Úgy éreztem magam, mint a legszerencsésebb lány a világon,” emlékezett Lisseth nosztalgikusan. “De amikor elkezdtem hízni, José undorral nézett rám. Ahogy ettem vacsorát a kanapén, hallom motyogni “kövér lány,” ahogy pattogtak le a morzsák a hasamról.”

És a sértegetések itt nem álltak meg. Egy éjszaka Lisseth megdöbbent, amikor hallotta, hogy a férje úgy hívja őt “elefánt”. Apránként elhidegültek egymástól: “Próbáltam mutatni a szeretetem az ágyban, de ő csak megfordult, és elaludt. Irtóztam tőle, és sírva aludtam el.” Azokban a nehéz időkben, Lisseth még több és több evéssel vigasztalta magát. És José egy másik nő karjaiban vigasztalta magát.

Amikor rájött, hogy a férje megcsalja, nem bírta tovább elviselni. Akkor jött rá, amikor meglátta az üzeneteket a férje mobiltelefonján. Nemsokára elváltak, és Lisseth vissza akarta szerezni irányítást az élete felett és egyre vékonyabb lett. Ez egy hosszú, lassú folyamat volt, de sok erőfeszítéssel és elszántsággal sikerült lefogynia több, mint 130 fontot(59kg)! “Magam miatt fogytam. Kidobtam a rossz kajákat és a szemét férjem.”

A pár lánya a hétvégén találkozhatott az apjával. Minden pénteken José ment érte, és amikor Lisseth elkezdett fogyni, elkezdett csodálkozni a transzformáción, amin az ex-felesége keresztül ment. Egy nap José mondott neki valamit, amit azóta nem hallott, amióta megismerkedett vele: “Olyan csinos vagy” mondta. De Lisseth csak nevetett, és rácsapta az ajtót.

Nézz meg egy videót róla:

https://youtu.be/DSfPaZ3iMuU

Lisseth-nek sikerült megtanítani az ex-férjének egy kemény leckét, és ezzel egy jó példát mutatott a lányának. Senki sem veheti el az önbecsülésed! Látva az ex-feleségét, most már José sajnálja, hogy megcsalta őt, de ez egy végzetes hiba volt. Lisseth éli tovább az életét. Visszanyerte az alakját és az önbecsülését, és reméli, hogy egy nagyon fényes jövő előtt áll!

betöltés...