Ő volt a nevelőanyja a négy lánynak – De fogalma sem volt róla, hogy igazából mit hozott az otthonába.

Szülőnek lenni hatalmas felelősség. A gyermeknevelés az egyik legnehezebb, de mégis leghasznosabb dolog, amit egy ember valaha is csinál az életben.

Lacey Dunk egyedülálló nőként rájött, hogy kilátása sincs arra, hogy gyermekei legyenek, amit annyira szeretett volna, ezért úgy döntött, hogy az örökbefogadás lesz a helyes út. Miután beleszeretett négy fiatal lánytestvérbe, akiknek nagy szüksége volt, hogy örökbe fogadják, Lacey lett a nevelő anyjuk. De a lányok hosszú érzelmi utazása a családban még csak most kezdődött…

Lacey Dunk mindig szeretett volna gyereket, de reménye sem volt házasságra, vagy családra a jövőben.

Lacey úgy döntött, hogy örökbe fogad, így végre lesz családja, amit olyan kétségbeesetten akart.

“A házasság kilátásban sem volt, és elfogadtam a helyzetem. Úgy gondoltam, hogy rendben van, nincs szükségem házasságra. De tudtam azt, ha nem leszek anya, azt sajnálni fogom egész életemben” mondta Lacey.

Bár eredetileg egy kisfiút akart, kapott egy hívást az ügynökségtől…

Az ügynökség azt mondta, hogy van négy kislány, akik testvérek, és sürgősen nevelőszülőre van szükségük…

Habozás nélkül, Lacey beleegyezett!

A szülei segítségével átalakították a házat, hogy a lányok otthon érezzék magukat. “Kicsik voltak és félénkek, ahogy az éjszaka közepén egy idegen házába kellett költözniük” mondta Lacey.

Ők hamar egy csodálatos kis családdá váltak. A lányok nagyon ragaszkodik Lacey-hez.

Nemsokára úgy szólították, “anya”.

És persze, Lacey boldog volt és hagyta, hogy így szólítsák. Ahogy telt az idő, a lányok egyre otthonosabban érezték magukat a kényelmes az új házban, de a dolgok nem úgy folytatódtak, mint ahogy Lacey és a családja gondolta.

Szívszorítóan, kilenc hónappal azután, hogy örökbe fogadta a lányokat, a biológiai anya megkapta a felügyeleti jogát a négy gyereknek, és Lacey kénytelen volt lemondani róluk.

Lacey csak látogathatta a lányokat a biológiai anya otthonában…

Ezután csak egy hónappal később, Lacey kapott egy hívást, ami újra megváltoztatta az életét…

A lányok szülőanyja tudni szerette volna, hogy hajlandó lenne e újra örökbe fogadni a gyerekeket. Azonban a dolog nem volt ilyen egyszerű…

Csak egy nappal azelőtt, ahogy Lacey először örökbe fogadta a lányokat, megszületett az ötödik testvérük is. Róla azonban nem beszéltek eddig a pontig. Lacey-nek el kellett eldönteni, hogy befogadja mind az öt lányt a házába, vagy egyet sem.

“Megdöbbentem, mert nehéz döntés volt” mondta Lacey. “A szülőanyjuk biztos pár hétig gondolkodott, hogy mit tegyen, mert aggódott, hogy a családja esetleg elítéli őt.”

Ismét Lacey természetesen befogadta a lányokat, az ötödikkel együtt. Biztosította őket afelől, hogy ez örökre az otthonuk marad, bár a fejezet itt nem ért véget…

Amíg újra örökbe fogták őket, a lányok biológiai anyja rájött, hogy terhes lesz hatodik alkalommal. Nem akarta a lányokat szétválasztani, Lacey befogadta a hatodik testvért is.

“Ő a gyermekeim testvére, így nem volt kérdéses számomra, hogy neki is velünk kell éljen” mondta Lacey.

A világ nem is kívánhatna jobb anyát, mint Lacey!

Micsoda érzelmi utazás. Hála az égnek, ez a történet happy enddel végződött, ahogy Lacey és az ő lányai megérdemlik.

Oszd meg ezt a szívmelengető történet a barátaiddal!

betöltés...