10 ember, akiről nehéz elhinni, hogy tényleg létezik

Egy furcsa világban élünk. Sokféle emberrel találkozunk, és gyakran nem hisszük el, hogy valójában léteznek.

Hoztunk néhány igazán csodálatos embert a világ minden tájáról. Világrekordot állítottak fel, amire csak ők képesek!

1. A világ leghosszabb nyelve a világon.

https://www.instagram.com/p/BNp_FSCB-xl/?utm_source=ig_embed

A világ leghosszabb nyelvű emberének járó cím büszke tulajdonosa egyelőre egy 25 éves, kaliforniai fiatalember, bizonyos Nick Stoeberl, akinek nyelve kinyújtott állapotban 10,1 centiméteres.

2. Egyszarvú nő?

Még az orvosok is teljesen megdöbbentek, amikor először meglátták a 87 éves kínai nénit: Liang Xiuzhen-nek 13 centiméteres szarv nőtt a homloka közepére.

3. Ennek a lánynak a teste teljesen tetovált.

A teste 95\%-át tetoválások borítják, ő a legtöbb tetoválással bíró nő a Guinness-rekordok szerint. Egyébként ő is vállalt közreműködést más projektekben, így az Aerosmith Pink című dalához készült klipben is szerepelt. Julia tetoválásokkal kapcsolatos szenvedélye a nagyon ritka porfíria nevű betegség miatt alakult ki. Ettől ugyanis csúnya hólyagok alakultak ki a testén, amelyek később hegekké változtak. Ezeket akarta eltüntetni a tetoválásokkal.

4. Mondd: “Szia!” A Nagy Szájnak.

Közel 17 centiméter a világ legszélesebb szája. A tulajdonosa egy angolai származású fiatalember Francisco Domingo Joaquim.

5. Ez a lány röntgen látással rendelkezik.

https://twitter.com/tuhaafamagercek/status/856466755803381761

Natalya “Natasha” Nikolayevna Demkina azt állítja, hogy röntgen látása van. Ez az orosz lány akkor került a középpontba, amikor elkezdett orvosi diagnózist felállítani. Ahogy látta az ember testét, látta a szerveket és a szöveteket. Már 10 éves kora óta.

6. A testének 90\% -át szőr fedi.

Yu Zhenhuan testének bő 90 százalékát borítja szőrzet, amivel Guinness-világrekorder. Genetikai rendellenessége révén rendkívül népszerű lett hazájában, és sikerül pénzt csinálnia reklámszerepek vállalásával.

7. Irigylem a derékméretét.

Michele Koebke óriási változáson ment át az utóbbi években, 64 centis derekából 54 centis lett. Ez persze óriási áldozatokat kívánt, éjjel-nappal fűzőt viselt, amit egyre szűkebbre szorított – írja a Manna.ro.

A lány a szintén Németországban élő, román Ioana Spangenberget szeretné megelőzni, akinek 40 centis dereka van. Michele végső célja, hogy a világ legvékonyabb derekával büszkélkedhessen, megdöntve Cathie Jung 38,3 centis rekordját.

8. Ez az ember pihenteti a kezét forró olajban.

Embed from Getty Images

A fájdalom elviselhetetlen akkor is, ha egy csepp forró olaj kerül a kezünkre. De amikor meglátod Ram Babu-t Indiából, megdöbbenve látod, hogy a csupasz kezét a forró forró olajba (200 ° C) mártja. Próbálj meg keresni égési heget, vagy vízhólyagot a kezén – nem fog sikerülni.

9. Ennek a férfinak van a leghosszabb bajusza.

A 62 éves Ram Singh Chauhan, a büszke tulajdonos, 1970-ben kezdte növelni arcdíszét, és azóta se vágta le. Ma több, mint 5,6 méter hosszú, és az indiai férfi tarja ezzel a világ leghosszabb bajszának rekordját.

10. A világ legkisebb férfije!

Chandra Bahadur Dangi, a hetvenkét éves nepáli férfi a Guinness-rekordok könyve szerint a világ legkisebb embere a maga 54,6 centijével.

Tehát, miután láttad ezeket a hihetetlen embereket, hiszel ennek a képnek?

Ez valójában Photoshoppolt. De azt hiszed, hogy a magas emberek nem léteznek, és ez mindig Photoshop-munka? Biztosan tévedsz. Vegyük át a legmagasabb embereket a történelemben. A jelenlegi statisztikák szerint Robert Wadlow volt az Egyesült Államok legmagasabb embere. 1918-tól 1940-ig élt, és magassága 272 cm volt.

A legmagasabb ma is élő férfi Sultan Kösen Törökországból származik 251 cm magassággal. A rendkívül magas emberek általában hormonális betegségekben szenvednek, ami a legfőbb oka a nagy magasságuknak és a rövidebb életüknek.

betöltés...